Neler Yeni

Galatasaray Osimheni ALDI

Benmiraç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Miraç Açıkgöz
Bu arada bomba gibi bir sezon olacak. Bunun gibi transferler ligin kalitesini arttırıyor.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bu arada bomba gibi bir sezon olacak. Bunun gibi transferler ligin kalitesini arttırıyor.
beşiktaş bu sene sezona bomba gibi giriyor zaten bu sezon lig adımız iyicene duyulur diye tahmin ediyorum lig için gelsin osimheni adımız duyulur en azından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 golü geçmez rez.
tek başına 10 gol atar ama besleyen olmaz ise gol kralı olamaz.

majorw0w

80+ Silver
beşiktaş bu sene sezona bomba gibi giriyor zaten bu sezon lig adımız iyicene duyulur diye tahmin ediyorum lig için gelsin osimheni adımız duyulur en azından.

Ben diyorum atamaz rez alın

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Ben diyorum atamaz rez alın
hakemler beslıyor zaten takımı rahat olsanıza :)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ya biz cenk tosunu neden aldık iyi oyuncu ama gerek yok ki yedek den çıkınca iş yapmıyor açılması zaman alıyor.

hakemler beslıyor zaten takımı rahat olsanıza :)
ona itiraz edenler ilginç yani burada sarı kart bile alamaz iken avrupada çıktıkları her maç kırmızı kart aldılar tabi farklı oluyor adalet 1-0 lık maça saysınlar o toreria varya yatacak yeri yok o puştun

bu adamı daha destekleyen evet onu oyuncu düşürdü diyecek yüzsüz var mı?

0:49 yani ilk düşüşünde nasıl yuvarlanıyor ya böyle bir onun bunun çocukluğu yok ya.

o fredin uzakdan denediği vuruş da o Allahın domuzu yüzünden gol sayılmadı.

king in 90+5 de verilmeyen faulu varya delirmelik maçtı daha galatasarayın hakkıydı diyen var.

6:15 de kerem ferdi ye vuruyor ama kendisi yere düşüp zırlıyor işte böyle bir takım.

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ya biz cenk tosunu neden aldık iyi oyuncu ama gerek yok ki yedek den çıkınca iş yapmıyor açılması zaman alıyor.

ona itiraz edenler ilginç yani burada sarı kart bile alamaz iken avrupada çıktıkları her maç kırmızı kart aldılar tabi farklı oluyor adalet 1-0 lık maça saysınlar o toreria varya yatacak yeri yok o puştun

bu adamı daha destekleyen evet onu oyuncu düşürdü diyecek yüzsüz var mı?

0:49 yani ilk düşüşünde nasıl yuvarlanıyor ya böyle bir onun bunun çocukluğu yok ya.

o fredin uzakdan denediği vuruş da o Allahın domuzu yüzünden gol sayılmadı.

king in 90+5 de verilmeyen faulu varya delirmelik maçtı daha galatasarayın hakkıydı diyen var.
bunlara ne anlatsan bos kafaları almaz gelırler bırazdan ay soyledı boyleydı dıye aglamaya hermacıları aynı seneryo ıle oynuyolar
lıgdekı maclar sahada degıl masada oynanıyor

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Arkadaşlar amip beyinli misiniz hâlâ yok federasyon yok hakem yok masa yine bizim camia ağlayacak federasyondan görürsünüz GS bjk kapışacak 50 milyonluk morinyomuz GS kart görmüyo diyip aşşalık aşşalık açıklamalar yapacak biraz objektif olalım önce Göztepe sonra Gökhan bahçe hakkımızla kazandığımız az maç var
Sen. Bilmem nerden 50 milyona geliyorsan COSE MORİNYOYSAN GS kart görmüyo bu ligde demeyeceksin icardi itnesinin ağzına laf vermeyeceksin

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Arkadaşlar amip beyinli misiniz hâlâ yok federasyon yok hakem yok masa yine bizim camia ağlayacak federasyondan görürsünüz GS bjk kapışacak 50 milyonluk morinyomuz GS kart görmüyo diyip aşşalık aşşalık açıklamalar yapacak biraz objektif olalım önce Göztepe sonra Gökhan bahçe hakkımızla kazandığımız az maç var
objektiflik istiyor isen yukarıda attığım özetlere bak göztepe de lanet var onlarla oynadığımız maçları doğru dürüst kazanamadık bile.

Top Bottom