Ben kullanıyorum. Yükte maksimum 65 derece görüyorum. Bence diye bir şey yok böyle konularda, testler ve sonuçları var. Black Ops 6 %100 kullanımda 64 derece üstüne çıkmıyor. VRAM'leri de SAMGUNG.Kullandın mı? 1cm fan bu boyda çok önemli diğer kartın soğutma bloğu da daha büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonuç olarak her türlü üzmez ama o model kadar veya Asus Dual kadar iyi bir soğutma vermez bence
Elden Ring bir ölçüt değil, 60FPS kilidi var. CS2'de kartı zorlamıyor bile. GPU odaklı oyunlara bakmak lazım.asusl dual var 4060ti elden ring son ayarlarda 55 derece Cs2 de 48 derece 350+ fps alıyor i5 12600kf ile gördüğüm en serin kart
5-10 FPS için uğraşmana gerek yok. Uygulama üzerinden sıcaklık ve fan hızı sınırlayabilirsin.Bende bunun düz 4060 modeli var. Bu nvidia kartlarda ayar yapmak lazım mı daha iyi kullanım için?
Bu ekran kartı ayarlarında carpanlar diye bir özellik var o ne oluyor biliyor musunuz?5-10 FPS için uğraşmana gerek yok. Uygulama üzerinden sıcaklık ve fan hızı sınırlayabilirsin.
Nvidia üzerinden pek ellemeni tavsiye etmem düşük bütçe bir kartta. OC yapan insanların ayarlarını deneyebilirsin şahsen ben hiç denemedim gerek duymadığım için. Az az arttırıp bakabilirsin farka MSI Afterburner'dan. Çarpanların olayı 1080P monitörde 2K, 4K gibi çözünürlüklerin kilidini açması diye hatırlıyorum.Bu ekran kartı ayarlarında carpanlar diye bir özellik var o ne oluyor biliyor musunuz?
DLSS-DLAA veya DLSSFG3 kullanmayacaksanız gerçekten almanın bir mantığı yok bu paralara. Ben FG3 için aldım mesela. Cyberpunk oynuyorum çok da memnunum. 40-50 FPS'lerden 100 küsürlere çıkarıyor RT kapalı ultra ayarlarda.4060-4060ti almak şuan aşırı mantıksız bunun yerine 3070 veya ikinci elden 6800xt bakmak daha mantıklı geliyor veya kapalı kutu 4060ti felan bulduysanız başka ama dediğim gibi 4060-4060ti a bu paraları vermek aşırı gereksiz gözüküyor
Bu satıcı nasıldır bende almayı düşünüyorum güzel taksit imkanı da var hem deGalax RTX4060TI 8GB 1-Click Oc 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Galax RTX4060TI 8GB 1-Click Oc 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Bende cyberpunk oynuyorum rt düşük ayarda kapatsam daha çok fps verir mi? Bir de ortalama sıcaklık kaç derece sizin?DLSS-DLAA veya DLSSFG3 kullanmayacaksanız gerçekten almanın bir mantığı yok bu paralara. Ben FG3 için aldım mesela. Cyberpunk oynuyorum çok da memnunum. 40-50 FPS'lerden 100 küsürlere çıkarıyor RT kapalı ultra ayarlarda.
Satıcı gaming.gen.tr nin kendisi BetaplusBu satıcı nasıldır bende almayı düşünüyorum güzel taksit imkanı da var hem de