https://www.gaming.gen.tr/urun/3599...-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews sistem bu hocam anakarti 650 yapıp sdd 1 tb samsung yapmak istiyorum sizce en uygunu nedir ve alınır mı .2k hikayeli oyun için istiyorumdeğişir fiyat performans iyiyse alınabilir tabi bi asus msi vb. şeyler olsa daha iyi olurdu ama hiç bi kart alınmicak kadar kötü değildir f/p ise (nerdeyse) link atarmısın bi bakalım sisteme
Galax da alınır ama bütçe yeterli ise sadece 1TB SSD ile bunu almaya çalış.https://www.gaming.gen.tr/urun/3599...-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews sistem bu hocam anakarti 650 yapıp sdd 1 tb samsung yapmak istiyorum sizce en uygunu nedir ve alınır mı .2k hikayeli oyun için istiyorum
Sadece 1 tb sdd ozelestirsem yeterli miGalax da alınır ama bütçe yeterli ise sadece 1TB SSD ile bunu almaya çalış.
Super 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Yeterli. Ek olarak 32GB RAM yükseltmesi 1500TL farkla mantıklı ama gerekli değil.Sadece 1 tb sdd ozelestirsem yeterli mi
Gerekli değil. Sistemde o işlemciyi fazlasıyla güzel soğutacak bir ekstra soğutucu ekli.Peki sıvı soğutma almam gerekli mi ? Gerekli ise başka zaman alsam olur mu idare eder mi
En uygunu değil ama daha ucuz olanlara bu kalitede parçalar takıp soğutucu ekleyince bundan çok daha pahalı oluyor, yani F/P olarak en iyisi bu.4070 super en uyguna gamegaraj da ki mi var? maks bütçe 40-41k diyeyim. Bende almayı düşünüyorum.
Diğer yerlerde 4070 superli sistemler daha pahalı gibi geldi bana. Ek olarak gamegaraj anakart b650 felan. daha iyi bir şey bulunur mu? 40-41kEn uygunu değil ama daha ucuz olanlara bu kalitede parçalar takıp soğutucu ekleyince bundan çok daha pahalı oluyor, yani F/P olarak en iyisi bu.
sağ yukarda a620 yazıyor ama seçili olan yerde b650 var. anlayamadımEn uygunu değil ama daha ucuz olanlara bu kalitede parçalar takıp soğutucu ekleyince bundan çok daha pahalı oluyor, yani F/P olarak en iyisi bu.
Sistem çıktığında A620 vardı şuan B650 var. Bu bütçede daha iyisi şuan yok.Diğer yerlerde 4070 superli sistemler daha pahalı gibi geldi bana. Ek olarak gamegaraj anakart b650 felan. daha iyi bir şey bulunur mu? 40-41k
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağ yukarda a620 yazıyor ama seçili olan yerde b650 var. anlayamadım