GALAX GeForce RTX 4070 SUPER Hakkında

Bahadr_06

80+
Reaksiyon skoru
1
İnternet üzerinden 7500F+Galax 4070 super sistem alacağım fakat günümüzde asus,msi,gigabyte gibi markalar varken galax daha ucuz ve buda anlamsız geldi sizce Galax 4070 super alınır mı ?

Selamlar,
Bende sizler gibi düşünüyordum ancak bir arkadaşımın tavsiyesi ve araştırmalar sonucu Aralık ayında 4080s aldım şu an çok memnunum. Bir sorun yaşamadım kısa zamanda satmak gibi bir niyetiniz yoksa alınabilir. İkinci eli biraz yavaş olduğu kesin ama alayım sorunsuz yıllarca kullanayım diyorsanız net alınır. Yüksek fiyatlı markalardan tek fark maksimum yükte 2-3derece sıcak çalışır.

galax ısınıyor ve soğtma olarak kullanılan malzeme kalitesi diğer markalara göre düşük olduğu için fiyatı uygun

bende var gayet memnunum kesinlikle alınır

alınır o kadar takılmayın ekran kartında

Alinir hocam tekelleşmiş markalar harici en güvenilir markalar galax ve palit.

O videoda Galax yok. Genel olarak Galax 4070 / 4070s 1-click incelemeleri çok az.
Ben sadece şu ikisini buldum
Birde şu var ama 58 derece gibi absürt bir değer girmişler. Adam yerine koymayacağım sığlıkta.

asus,msi,gigabyte gibi markalar varken galax daha ucuz ve buda anlamsız geldi sizce Galax 4070 super alınır mı ?
Başlıca sebep marka algısı. Markası var diye millet iyi sanıyor bu yüzden hype alıyorlar = fiyat artışı
Galax da özellikle 40 serisinde ucuza iyi performans verdi diye tercih ediliyordu. İkinci el piyasasında daha iyi iki fanlı modeller ile makas ne kadar daraldı bilmiyorum. Ucuza bulunursa ve temiz ise tercih edilebilir. Kasana, airflowa ve yapacağın işe göre 70-73 arası dolaşabilir. 75 lere çıkan bir test henüz görmedim eskidikçe çıkar anca.

Geri