Galax Revolution 01 vs Dark Guardian PRO

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
Herkese Merhaba Sizlere 2 adet kasa göstericem Hangisini Tercih Edersiniz Eğer Arada Bizi Üzmeyecek Performans Farkları Yoksa Dış Görünüşe Göre Seçelim Lütfen

1;

2;

Benim Tercihim Guardian Pro Birkaç İncelemesini İzledim Kasa Resmen Tank Gibi Duruyor Sizede Sormak istedim

f/p anlamında gerçekten çok başarılı dark guardian 👌

guardian pro gucsuz tank, fanlari kotu. fan konusunda revolution 01 daha iyi, ikisinin de karmasi sayilabilecek bir kasa istersen:

bir arkadaş iç hacim istiyorsan Dark Soğutma istiyorsan rev 01 demişti Dark Soğutma konusunda yetersizmi

o ben oluyorum sanirim :D

guardian pro'nun fanlari daha kotu revolution 01'in fanlarindan, revolution 01'de ayrica gpu holder var. uzun ve agir ekran kartlari icin iyi bir eklenti.

fanlar ve gpu holder onemli degilse guardian pro al, ama benim onerim ikisinin de karmasi maxima v20.

bu arada sogutma problemi var demek haksizlik olur, o kadar da degil.

guardian pro gucsuz tank, fanlari kotu. fan konusunda revolution 01 daha iyi, ikisinin de karmasi sayilabilecek bir kasa istersen:

maxima'nin seçenekleri de güzel ama soğutma olarak arada bahsi geçmeye değecek farklar yok hocam

maxima'nin seçenekleri de güzel ama soğutma olarak arada bahsi geçmeye değecek farklar yok hocam

dusuk fan rpm'i ve dusuk guc tuketiminde belli olmaz zaten o kadar, ama yine de yakin fiyatlar oldugu icin goz onune alinabilir. guardian'in yapisi hic kucuk sayilmaz ve o fanlar o hacim icin pek de yakisik degil.

o ben oluyorum sanirim :D

guardian pro'nun fanlari daha kotu revolution 01'in fanlarindan, revolution 01'de ayrica gpu holder var. uzun ve agir ekran kartlari icin iyi bir eklenti.

fanlar ve gpu holder onemli degilse guardian pro al, ama benim onerim ikisinin de karmasi maxima v20.

bu arada sogutma problemi var demek haksizlik olur, o kadar da degil.
yok hocam siz değildiniz galiba nick değiştirmediyseniz

Geri