dusuk fan rpm'i ve dusuk guc tuketiminde belli olmaz zaten o kadar, ama yine de yakin fiyatlar oldugu icin goz onune alinabilir. guardian'in yapisi hic kucuk sayilmaz ve o fanlar o hacim icin pek de yakisik degil.
hocam sana katılıyorum ama bu dark kasaların bir farkı olmadığını biliyorum 2 tanesini kullandım CPU soğutucu desteğinden ekran kartı boyutuna kadar aynıydı aradaki fark ön panel kontrolcü vs idi
Revolution modelinin kasa iç hacmi hakkında bilgim yok kullanmadığım için ama hava akışı dark kasalarda yeterli seviyede tatmin ediciydi o yüzden oyumu ona verdim
Revolution modelinin kasa iç hacmi hakkında bilgim yok kullanmadığım için ama hava akışı dark kasalarda yeterli seviyede tatmin ediciydi o yüzden oyumu ona verdim
Dark Guardian kullanıyorum. Kasa hacmi cok iyi ama fanlar biraz zayıf. Ama iyi bir kule tipi fan kullandığınızda kasa ici hava akışı cok optimum oluyor. Egzoz fan kismini da guzel bir fan ile degisirseniz sicaklik sizin icin bir sorun olmaktan çıkar.
Dark Guardian kullanıyorum. Kasa hacmi cok iyi ama fanlar biraz zayıf. Ama iyi bir kule tipi fan kullandığınızda kasa ici hava akışı cok optimum oluyor. Egzoz fan kismini da guzel bir fan ile degisirseniz sicaklik sizin icin bir sorun olmaktan çıkar.
Ciddi bir farkları yok hatta kasa tasarımları aynı zaten. Biraz ağır bir kasa ben onun dışında hic sorun yaşamadım. Egzoz fanini degistirdim ve cok sağlıklı kullanıyorum.