Neler Yeni

Galax Revolution 01 vs Dark Guardian PRO

kayaugrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Uğur Kaya
dusuk fan rpm'i ve dusuk guc tuketiminde belli olmaz zaten o kadar, ama yine de yakin fiyatlar oldugu icin goz onune alinabilir. guardian'in yapisi hic kucuk sayilmaz ve o fanlar o hacim icin pek de yakisik degil.
hocam sana katılıyorum ama bu dark kasaların bir farkı olmadığını biliyorum 2 tanesini kullandım CPU soğutucu desteğinden ekran kartı boyutuna kadar aynıydı aradaki fark ön panel kontrolcü vs idi

kayaugrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Uğur Kaya
bilmiyorum banada dark ın içi daha büyük gibi geldi ama
Revolution modelinin kasa iç hacmi hakkında bilgim yok kullanmadığım için ama hava akışı dark kasalarda yeterli seviyede tatmin ediciydi o yüzden oyumu ona verdim

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Revolution modelinin kasa iç hacmi hakkında bilgim yok kullanmadığım için ama hava akışı dark kasalarda yeterli seviyede tatmin ediciydi o yüzden oyumu ona verdim
bir ara Diamond Pro Bakmıştım Fakat Hava Akışında Sıkıntı Varmış galiba Guardiana Döndüm Büyük İhtimalle Bunu Alacağım

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Dark Guardian kullanıyorum. Kasa hacmi cok iyi ama fanlar biraz zayıf. Ama iyi bir kule tipi fan kullandığınızda kasa ici hava akışı cok optimum oluyor. Egzoz fan kismini da guzel bir fan ile degisirseniz sicaklik sizin icin bir sorun olmaktan çıkar.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Dark Guardian kullanıyorum. Kasa hacmi cok iyi ama fanlar biraz zayıf. Ama iyi bir kule tipi fan kullandığınızda kasa ici hava akışı cok optimum oluyor. Egzoz fan kismini da guzel bir fan ile degisirseniz sicaklik sizin icin bir sorun olmaktan çıkar.
Dark Guardian mı yoksa pro modelimi?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Galiba Pro Modelinde fanları Halletmişlerdi zaten araların 20 30 TL fark var şu anda indirimli Guardian Pro 800 TL
Ciddi bir farkları yok hatta kasa tasarımları aynı zaten. Biraz ağır bir kasa ben onun dışında hic sorun yaşamadım. Egzoz fanini degistirdim ve cok sağlıklı kullanıyorum.

Flaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erhan Sarı
Bu galax 01'e artic freezer 34 takılır mı?

Top Bottom