Galaxy A52 alınır mı?

Glioma

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,516
Selamlar, 1 2 hafta içerisinde yeni telefon alacağım ve Media Markt'da şu an 10 ay taksitle A52 almayı düşünüyorum. Galiba kredi muhabbetleri var 160 TL peşin 500 TL her ay ödenecek. Toplam 5160 TL ve 2 yıl kaskolu bir biçimde alacağız. Kasko bedavaya geliyor dedi satıcı, sadece A52'de varmış bu olay. İnternetten değil mağazadan almak istiyorum. Sizce alınır mı.

a52 çok iyi bir telefon bu bütçede en iyisi ama
ne tür işlerde kullanacağınızı yazarsanız daha çok yardımcı oluruz

ben de almayı çok istiyorum. şu an en alınası telefon A52. eğer gerçekten güncelleme politikası söylendiği gibi olursa tadından yenmez. oyun için uzun yıllar götürmez ama günlük kullanım için yılları çıkarır.

a52 çok iyi bir telefon bu bütçede en iyisi ama
ne tür işlerde kullanacağınızı yazarsanız daha çok yardımcı oluruz
Bilgisayarım olduğu için oyun oynamam, asıl önemli olan kamera, ekran ve batarya.

Bilgisayarım olduğu için oyun oynamam, asıl önemli olan kamera, ekran ve batarya.
Bir de hafıza önemli benim için ama 128 GB yeterli olur diye düşünüyorum. Yarın alacağım muhtemelen ama kasasında esneme oluyormuş bazılarında bilgisi olan var mı?

Bir de hafıza önemli benim için ama 128 GB yeterli olur diye düşünüyorum. Yarın alacağım muhtemelen ama kasasında esneme oluyormuş bazılarında bilgisi olan var mı?
izleyebilirsin.

Selamlar, 1 2 hafta içerisinde yeni telefon alacağım ve Media Markt'da şu an 10 ay taksitle A52 almayı düşünüyorum. Galiba kredi muhabbetleri var 160 TL peşin 500 TL her ay ödenecek. Toplam 5160 TL ve 2 yıl kaskolu bir biçimde alacağız. Kasko bedavaya geliyor dedi satıcı, sadece A52'de varmış bu olay. İnternetten değil mağazadan almak istiyorum. Sizce alınır mı.
Normal fiyatı 4400 TL ve ben bu fiyatı bile hak etmediğini düşünüyorum. 10 ay taksitle 760 TL fazlasına almış olacaksınız. Eğer illa kredi ile alma durumum var diyorsan hocam bankaları araştır. Anneme telefon alacağım zaman ben bankadan direk kredi çektim ve alışveriş kredisinden daha uyguna geldi.

A52 fiyatı 4250 TL bu fiyat için alınır ama işin içine taksit falan girince 5160 TL olmuş bu fiyat çok.

Taksitle mağazadan alınca hepsi bu kadar fark koyuyor, sadece bunda kasko olayı ve 10 ay taksit olayı var. O yüzden bugün aldım telefonu, şu anlık mutluyum yardımlarınız için teşekkürler.

alinir ama iphone se alirdim o fiyata

Düşünmeden al derim fiyatı tuzlu ama sunduğu özellikler kat kat iyi, karşısına xiaomi rakip getirilebilir ancak işin yazılım ve update kısmı var ki oraya hiç girmeyelim daha iyi.

Geri