Galaxy Tab S10+ vs Honor Magicpad 2 Hangisi Daha iyi?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
bu ikisi arasında kaldım apple air m3 tablette vardı ancak 60 hz olması sebebiyle onu listeden çıkardım
benim için en önemlisi ekran oynadığım oyunlar orta-güçlü işlemci gerektiriyor
bütçe maksimum 30 bin TL ( taksitli olursa eğer )
sizce hangi tablet daha iyi veya başka bir öneriniz var mıdır?

Magic pad ekranı hem ekran sağlığı ve 144hz olması cok iyi yazılımıda akıcı ama magic pad 7 20k ile çıkış yapıp suan 28 29 olduğu durumda samsung daha mantıklı seçenektir.

9 inç ustam o yüzden pek sıcak bakmıyorum bu tablete bide oyun öncelikli

Magic pad ekranı hem ekran sağlığı ve 144hz olması cok iyi yazılımıda akıcı ama magic pad 7 20k ile çıkış yapıp suan 28 29 olduğu durumda samsung daha mantıklı seçenektir.
1 yıl sağlıyormuş yazılım desteği 4 sene götürmez herhalde samsung almak daha iyi gibi

9 inç ustam o yüzden pek sıcak bakmıyorum bu tablete bide oyun öncelikli

1 yıl sağlıyormuş yazılım desteği 4 sene götürmez herhalde samsung almak daha iyi gibi
Yazılım güncelleme ömrü kısa evet. Donanım olarak götürür ama yeni özellikler almak istersen tab s10+

S10+ önerme bi diğer sebebim magic donanım olarak bş tık eski bir tablet gibi hissettiriyor ve çıkış fiyatı 20k idi gereksiz yüksek şuan bence zamanında alınsaydı evet en iyisi denilebilirdi

Yazılım güncelleme ömrü kısa evet. Donanım olarak götürür ama yeni özellikler almak istersen tab s10+

S10+ önerme bi diğer sebebim magic donanım olarak bş tık eski bir tablet gibi hissettiriyor ve çıkış fiyatı 20k idi gereksiz yüksek şuan bence zamanında alınsaydı evet en iyisi denilebilirdi
anladım hocam teşekkür ederim yorumunuz için samsung alıyorum

Geri