Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok mu detaylı bilen yaw
Hocam arkadaşların iyi kötü yorumlarını aldınız. Şimdi teknik özelliklerine bakarak karşılaştırma yapın, istediğinizi alın. Bu saatin en fazla spor özelliğini kullanacaksınız diye tahmin ediyorum. Çok mail, mesaj alan biriyseniz saatle bu işlerinizi çok pratik hale getirebilirsiniz. Kısaca saatle çok kısalabilecek işleriniz yoksa akıllı saat almaya gerek yok ama alacaksanız ucuzunu alın geçin. Bende de w4 classic var bir hevesle aldım, kolumda süs diye duruyor. O yüzden çok kasmaya gerek yok ucuz olanı alın derim ben.watch 4 mü alayım fiyat farkına değiyor mu arkadaşlar
Hocam çok arada kaldım ya diyorum 2.5k farka değer mi diye de hala cevap bulamadım. Normal saatim var zaten ondan buna merak saldım. İkisi de 9 taksit hangisini önerirsiniz sizHocam arkadaşların iyi kötü yorumlarını aldınız. Şimdi teknik özelliklerine bakarak karşılaştırma yapın, istediğinizi alın. Bu saatin en fazla spor özelliğini kullanacaksınız diye tahmin ediyorum. Çok mail, mesaj alan biriyseniz saatle bu işlerinizi çok pratik hale getirebilirsiniz. Kısaca saatle çok kısalabilecek işleriniz yoksa akıllı saat almaya gerek yok ama alacaksanız ucuzunu alın geçin. Bende de w4 classic var bir hevesle aldım, kolumda süs diye duruyor. O yüzden çok kasmaya gerek yok ucuz olanı alın derim ben.
Ben watch 4 classic öneririm. Arkadaşımla beraber vatan mağazasında görmüştük watch 6 classic'i baktık biraz kurcaladık falan ordaki görevliyle de konuştuk öyle pek bi farkı yok. Sadece şarjı uzun gidiyor benim aklımda kalan o yani o derece beni tatmin eden bir fark yoktu. Bence watch 4 classic alın.Hocam çok arada kaldım ya diyorum 2.5k farka değer mi diye de hala cevap bulamadım. Normal saatim var zaten ondan buna merak saldım. İkisi de 9 taksit hangisini önerirsiniz siz
Sağolun hocam. Aslında farklar ekran büyüklüğü, safir cam ve daha dayanıklı dış malzeme, ram gibi farklarBen watch 4 classic öneririm. Arkadaşımla beraber vatan mağazasında görmüştük watch 6 classic'i baktık biraz kurcaladık falan ordaki görevliyle de konuştuk öyle pek bi farkı yok. Sadece şarjı uzun gidiyor benim aklımda kalan o yani o derece beni tatmin eden bir fark yoktu. Bence watch 4 classic alın.
Ama standart bir kullanıcıya etki eden farklar değil. 1 senedir watch 4 classic kullanıyorum hiçbir yere çarpmadım saati. Yavaşlığında da bir sorun yok ekran boyutu da küçük gelmiyor. Kısaca benim için önemsiz farklar.Sağolun hocam. Aslında farklar ekran büyüklüğü, safir cam ve daha dayanıklı dış malzeme, ram gibi farklar
hocam ileriye dönüklülük meselesi vs var. ben bi ürünü alıp uzun süreler kullanan biriyim. ekran zaten 1mm fark var o kadar ama bir yere çarpma vs durumunda safir cam baya iyi oluyor diye biliyorum. sağolun bu arada tüm destekleriniz içinAma standart bir kullanıcıya etki eden farklar değil. 1 senedir watch 4 classic kullanıyorum hiçbir yere çarpmadım saati. Yavaşlığında da bir sorun yok ekran boyutu da küçük gelmiyor. Kısaca benim için önemsiz farklar.