Yardım Galiba modemime saldırıyorlar

Reaksiyon skoru
282
Kod:
DoS: Per-source ICMP Flood Attack source=....49 destination=.....::16
Galiba modemime saldırıyorlar. Bilgisi olan biri lütfen bana yardım edebilir mi

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla DoS saldırısı yapılmakta.

MAC Filtreleme, ardından modem resetleme gerçekleştiriniz. Siber suçlara başvurmanız daha sağlıklı olacaktır, yapan kişiyi tespit etmek için. Onun dışında bilgisayarınız malwarelar etkisi altında olabilir, aşağıda bulunan yönergeyi uygulayarak ilgili raporları bana gönderiniz.

Sistem Kontrolü Ve Zararlı Temizliği

Gördüğüm kadarıyla DoS saldırısı yapılmakta.

MAC Filtreleme, ardından modem resetleme gerçekleştiriniz. Siber suçlara başvurmanız daha sağlıklı olacaktır, yapan kişiyi tespit etmek için. Onun dışında bilgisayarınız malwarelar etkisi altında olabilir, aşağıda bulunan yönergeyi uygulayarak ilgili raporları bana gönderiniz.

Sistem Kontrolü Ve Zararlı Temizliği
Çok teşekkür ederim.
Buyrun: http://www.mediafire.com/file/gzckqo7s3bgczsa/Farbar_Recovery_Scan_Tool.rar/file

@ceyhansuyu ,

Sizden biri Fixlist.txt oluşturup, verdiğim kodları içerisine yapıştırmanızı vesaire isteyecektim. Fakat gördüm ki Windows 7 gibi güvenlik güncelleştirmeleri kesilmiş eski bir işletim sistemi kullanıyorsunuz. Yapmanız gereken en önemli şey işletim sisteminizi güncelleştirme desteği devam eden Windows 8.1 veya Windows 10'a yükseltmek olacaktır. 3 GB RAM'e sahip olduğunuz için Windows 8.1'e geçmeniz önerilmektedir.

@ceyhansuyu ,

Sizden biri Fixlist.txt oluşturup, verdiğim kodları içerisine yapıştırmanızı vesaire isteyecektim. Fakat gördüm ki Windows 7 gibi güvenlik güncelleştirmeleri kesilmiş eski bir işletim sistemi kullanıyorsunuz. Yapmanız gereken en önemli şey işletim sisteminizi güncelleştirme desteği devam eden Windows 8.1 veya Windows 10'a yükseltmek olacaktır. 3 GB RAM'e sahip olduğunuz için Windows 8.1'e geçmeniz önerilmektedir.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,635
Üyeler
192,437
Son üye
nsavascik
Geri