Neler Yeni

galiba virüs girdi acil (otomatik system32 cmd açıldı)

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
merhaba sorun şu ben whatsapp web den zoom meeting e giriyordum her zamanki gibi işte bi girdim hoca konuşuyor sesi şaka değil helyumlu gibiydi alvin ve sincaplar gibi ?! aşırı şaşırdım hemen yeniden başlattım pc yi bu sefer tekrar girdim bu sefer hocanın sesi gelmiyordu sonra bi anda system32 cmd açıldı sol üstde 2 tane ve gitti tekrar yeniden başlattım ve bu sefer sorun falan kalmadı ses falan geliyordu yeniden başlatmadan önce youtubeden denedim ordan da ses gelmiyordu

sık sık windows sorunları oluyor bu arada aktive edilmiş win 10 pro var lisanslı (macbook pro da kullanıyorum belki o yüzden sorun çıkıyor olabilir arada) işte böyle kamerayı algılayamıyor bazen ses gidiyor falan bide opera da video izlerken aşırı kasa kasa ses geliyor nerdeyse hiç bir şey duyamıyorum ama chrome da düzeliyor ses düzgün geliyor çok garip sorunlar oluyor ama ilk defa system32 cmd açıldı

baya bi system32 cmd açılma sorunu olmuş çoğu kişide ama onlarda windows başlayınca bende rastgele bir zamanda olduğu için virüs girdiğini düşünüyorum ama gerçekten pc ye hiç virüslü bir şey indirmedim çok eminim lütfen yardım

SheRiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih küçük
Windows sürümün nedir

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows 10 pro 64 bit
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada windows defender da hiç bir sorun çıkmadı virüs tarama uygulaması önerir misiniz

SheRiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih küçük
Güvenlik taraması yapabilirsin windows güncellemelerin tammı

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
AdwCleaner çalışırkende Command Prompt açılır. Şu her olayı neden zararlı yazılıma bağlıyorsunuz? Eğer sisteminizde zararlı olduğu şüpheniz varsa, Norton Power Eraser veya HitmanPro gibi opsiyonel tarayıcı yazılımları ile tarama yapın.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AdwCleaner çalışırkende Command Prompt açılır. Şu her olayı neden zararlı yazılıma bağlıyorsunuz? Eğer sisteminizde zararlı olduğu şüpheniz varsa, Norton Power Eraser veya HitmanPro gibi opsiyonel tarayıcı yazılımları ile tarama yapın.
öyle bir şey indirmedim ve neden aniden 2 tane açıldı o zaman bide şu helyum sesli gelme olayı neydi birisi uzaktan pc me bağlandı ve beni mi trollüyor??

Techno08

80+ Gold
windows 10 pro 64 bit
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada windows defender da hiç bir sorun çıkmadı virüs tarama uygulaması önerir misiniz

Malwarebytes ve kaspersky security cloud ile tam tarama yap.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
detaylıca 3 tane metni de okuyup sırayla cevaplayacak biri var mı

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Videonun belli bir kısmından sonrası için sorumlu değilim.
O ilk cümle benim anlatmak istediğim.

Treyarch gerekli açıklamayı yapmış. Teşekkürler.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
malwarebytes dan tarama yaptım virüs yok gözüküyor hiç bir şey bulmadı da şuan galiba bir sorun daha çıktı 14 days trial diyor ?! pc para çeker mi hiç bir şey almadım :D

cagandard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Dinç
Arama kısmına "Görev Zamanlayıcı" yaz ve tıkla. Gelen pencerede "Görev Zamanlayıcı Kitaplığı" kısmına tıkla. Orada Packard Bell Update veya benzeri bir isimle görev olacak, ona sağ tıklayıp devre dışı bırak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,304
Üyeler
161,432
Son üye
emir3407
Top Bottom