🔥İndirim 🔥🔥Gamakay MK61 %60 Mekanik Klavye 1050 TL!🔥🔥

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,541

Uzun süredir 1200 TL'de bu fiyatta alınabilecek en iyi klavye denebilir.
Türkiye Direkt Posta seçip alın.

Buradan ekstra indirim alip 991 TL'ye getirebilirsiniz eger yeni kullanici iseniz.
1680025070182-png.1718187

Son düzenleme:
Redragon K631 Pro'dan geçmeye değer mi? Şarjı 2-3 gün anca gidiyor sinirimi bozuyor K631

Bu kablolu direk. Puding keycaps var. Gateron yellow seçeneği var. Daha ne olsun.
Kabloluysa bize ters aga😂 hiç dikkat etmedim kablolu olup olmadığına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de onu almayı düşünüyordum aldım ama amazon iptal etti, memnun kalmadınız sanırım
Benimki de kargoda hasar aldı denilip iade gözüküyordu ama geldi. Daha önce Rog Falchion kullanıyordum tek şarjla 3 hafta kullanıyordum. Bu max 3 gün gidiyor. Harici sıkıntım yok gayet memnunum.

Uzun süredir 1200 TL'de bu fiyatta alınabilecek en iyi klavye denebilir.
Türkiye Direkt Posta seçip alın.
1-Yanında puding keycapsler geliyor mu?
2-Kargo kaç günde gelir?
3-Ekstra vergi çıkar mı?
4-hyper x alloy origins 60 mı, bu mu?
5-hangi switchi önerirsiniz? (kırmızı her zaman iyidir diye düşünüyorum)

1-Yanında puding keycapsler geliyor mu?
2-Kargo kaç günde gelir?
3-Ekstra vergi çıkar mı?
4-hyper x alloy origins 60 mı, bu mu?
5-hangi switchi önerirsiniz? (kırmızı her zaman iyidir diye düşünüyorum)
1-Pudding keycapler direkt takili sekilde geliyor.
2- Yaklasik 2 hafta
3- Turkiye direkt posta ile alirsaniz vergi %99 cikmaz.
4- Ben bunu tercih ederim.
5- Red'in basim hissiyati az, Blue cok sesli. Brown tercih ederdim. Blue switchleri lubelayarakta kullanabilirsin ya da Brownlari lubelayarak kullanabilirsiniz. Lubelanmasini tavsiye ederim.

1-Pudding keycapler direkt takili sekilde geliyor.
2- Yaklasik 2 hafta
3- Turkiye direkt posta ile alirsaniz vergi %99 cikmaz.
4- Ben bunu tercih ederim.
5- Red'in basim hissiyati az, Blue cok sesli. Brown tercih ederdim. Blue switchleri lubelayarakta kullanabilirsin ya da Brownlari lubelayarak kullanabilirsiniz. Lubelanmasini tavsiye ederim.
Lubelanma nedir bilmiyorum, aklımda hyper x vardı fakat bu da bu fiyata düşmüşken iyi olur. Ayrıca diyelim kargo daha yoldayken adres güncelleme olayı yapılabilir mi?

Lubelanma nedir bilmiyorum, aklımda hyper x vardı fakat bu da bu fiyata düşmüşken iyi olur. Ayrıca diyelim kargo daha yoldayken adres güncelleme olayı yapılabilir mi?
Direkt lube alıp switchlere sürüyorsunuz. Sesi toklaştırıyor.

Direkt lube alıp switchlere sürüyorsunuz. Sesi toklaştırıyor.
Bu lubed işlemi için gerekeni tam olarak nereden alabilirim, belli bir süre normal Brown veya normal red kullanırım. Sonrasında ses fazla gelmeye başladığında lubed işlemini hallederiz. 2 hafta içinde gelecek kargoda adres güncelleme işi olur mu?

Bu lubed işlemi için gerekeni tam olarak nereden alabilirim, belli bir süre normal Brown veya normal red kullanırım. Sonrasında ses fazla gelmeye başladığında lubed işlemini hallederiz. 2 hafta içinde gelecek kargoda adres güncelleme işi olur mu?
Adres guncelleme hakkinda bilgim yok hocam malesef.

Klavye icin lubricant veya lubricant for keyboard yazip amazon gibi sitelerde bulabilirsiniz hocam.

Geri