3 aylık almak istiyorum, bazı yerlerde pc, pc, ultimate alın demişler onu anlayamadımDegisiklik yapabilirsiniz.Hic sorun yok. Bende önce pc e olan üyeligimi ultimate cevirip xboxta kullandim sonra pc ye cevirip devam ettim hic problem olmaz
o pc, pc, ultimate muhabbeti 1 yıllık, 3 yıllık falan alırken vardı, ucuz diye pc, pc alıyorduk sonuna kadar, en son 1 ultimate alıp bütün abonelik ultimate'e çevrilmiş oluyordu, ama sen aylık aylık alacağın için gerek yok.3 aylık almak istiyorum, bazı yerlerde pc, pc, ultimate alın demişler onu anlayamadım
bu muhabbetten yine varmı ? ben 1 yıllık aldım o zaman para sıkıntım vardı yaz sonu bitiyor üyelik böyle uyguna 1 yıl 3 yıl vs alabileceğimiz taktik varmı güncel ?o pc, pc, ultimate muhabbeti 1 yıllık, 3 yıllık falan alırken vardı, ucuz diye pc, pc alıyorduk sonuna kadar, en son 1 ultimate alıp bütün abonelik ultimate'e çevrilmiş oluyordu, ama sen aylık aylık alacağın için gerek yok.
aylık aylık derken totalde şuan 3 ay almayı istiyorum. üç kere arka arkaya pc alsam 3 aylık pc üyeliği olur muo pc, pc, ultimate muhabbeti 1 yıllık, 3 yıllık falan alırken vardı, ucuz diye pc, pc alıyorduk sonuna kadar, en son 1 ultimate alıp bütün abonelik ultimate'e çevrilmiş oluyordu, ama sen aylık aylık alacağın için gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abonelik seçme ekranında PC paketini seçersin aboneliğine devam edersin.
bu muhabbetten yine varmı ? ben 1 yıllık aldım o zaman para sıkıntım vardı yaz sonu bitiyor üyelik böyle uyguna 1 yıl 3 yıl vs alabileceğimiz taktik varmı güncel ?
O bug'dı sanırım, hala devam ediyor mu bilmiyorum.aylık aylık derken totalde şuan 3 ay almayı istiyorum. üç kere arka arkaya pc alsam 3 aylık pc üyeliği olur mu