waterghost
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 246
Arkadaşlar satıcı aradı yanlış girdik diyor. İade etmemi istiyor elimizde yok diyor. Ne yapayım?
Hocam napcanızı siz bilirsiniz ama ellerinde vardır diye düşünüyorumArkadaşlar satıcı aradı yanlış girdik diyor. İade etmemi istiyor elimizde yok diyor. Ne yapayım?
Ürün ellerinde vardır bence ama vicdan meselesi bence, sonuçta o fiyatı giren kişilerde sıradan insanlar işinden olma durumu söz konusu. Senin vicdanına kalmış bir durum bence.Arkadaşlar satıcı aradı yanlış girdik diyor. İade etmemi istiyor elimizde yok diyor. Ne yapayım?
Bende öyle düşündüm ama bilemedim. Adamların dükkanıda evime yürüyerek 16 dk kapıya dayanmasınlarİade etmezseniz alırsınız bence ürünü, satıcıyı zorlayacak bir fiyat farkı yok ortada. Stok olmaması durumunda ne gibi haklarınız oluyor onu bilmiyorum, muadili ile değişim olabilir.
Peki xg2431 kadar iyi motion blur performansına sahip değil demi veya motion blur açma kapama ayarına birde Dell g2524h paneli hakkında bir bilgin var mı fiyat aralığını düşüncek olursak en mantıklısı hangisi gamebooster xg2431 Dell? Sen olsan hangisini alırdın
Aynı panel adını yanına "24G2ZU", "XG249CM", "XG2431" ekleyip Google'da aratarak doğrulayabilirsin.
Paneli öğrenmek için ya monitörün Factory Menüsüne gireceksin ya da içini açıp fiziksel olarak bakacaksın. Gamebooster'ın bu paneli kullandığını da bu konu devamında öğrendik.
İnceleme - GameBooster 280HZ 1MS IPS Monitör İncelemesi
Selamlar, Başlıkta da belirttiğim gibi herkesin merak ettiği, fiyatı ucuz olduğu için almaktan çekindiği bu monitörü cumartesi sabahı 4199 TL'ye sipariş ettim. İlk başlarda bu monitörün anlık indirime girdiğini düşünmüştüm fakat gördüğüm kadarıyla 1 haftadır İTOPYA'da bu fiyata satıldığını...forum.donanimarsivi.com
bir görüşün veya yorumun varsa bunu saygı çerçevesinde yapmak gibi zorundalığın var terbiyeni bil insan gibi konuşboş boş konuşma konuşan birisi olarak keşke 1 tane daha alsaydım diyorum bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 1 sene once nerdeyse 4400 TL gibi bir fiyata aldım bu fiyata beleşşşş kaçırdım görsem alırdım valla![]()
terbiyeliyim ne küfür ettim ne de argo konuştum yani okuma yazman var mı senin boş boş konuşmayin demek argo mu oluyor güzel kardesim ?bir görüşün veya yorumun varsa bunu saygı çerçevesinde yapmak gibi zorundalığın var terbiyeni bil insan gibi konuş
argo tabirin türkçen kadar sığ iyi forumlarterbiyeliyim ne küfür ettim ne de argo konuştum yani okuma yazman var mı senin boş boş konuşmayin demek argo mu oluyor güzel kardesim ?