Neler Yeni

Gamebooster GB-L06B vs GameTech Legend

aesir

80+
Gamebooster gb l60b mi daha iyidir gametech legend mi? Gamebooster şuan itopyada 350TL GameTech n11'de 370 TL fakat indirim ile 325 TL'ye falan denk geliyor. Hangisi mantıklı? T6 Ultra cpu soğutucu almayı planlıyorum, gametech 160 mm gamebooster 166 mm soğutucu destekliyor 6 mm farkı ne olur?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Gamebooster gb l60b mi daha iyidir gametech legend mi? Gamebooster şuan itopyada 350TL GameTech n11'de 370 TL fakat indirim ile 325 TL'ye falan denk geliyor. Hangisi mantıklı? T6 Ultra cpu soğutucu almayı planlıyorum, gametech 160 mm gamebooster 166 mm soğutucu destekliyor 6 mm farkı ne olur?
Hocam ben olsam görüntü olarak gamebooster seçerim ancak soğutucu konusunda bilgim yok up olsun diye yazdım

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
GameBooster GB-L06B kullanıyorum gayet memnunum GameTech kullanmadım ama arkadaşımda var malzeme kalitesi bu fiyat bandında çok benzer zaten bariz daha iyi denebilecek model yok soğutma konusunda ikiside mash 4x120mm fanı yine soğutma olarakta benzerler ben aradaki farka değmeyeceğini düşünüyorum

aesir

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GameBooster GB-L06B kullanıyorum gayet memnunum GameTech kullanmadım ama arkadaşımda var malzeme kalitesi bu fiyat bandında çok benzer zaten bariz daha iyi denebilecek model yok soğutma konusunda ikiside mash 4x120mm fanı yine soğutma olarakta benzerler ben aradaki farka değmeyeceğini düşünüyorum
Peki üstü direkt mesh mi? Gametechin biraz garip bir yapısı var üst kısmın

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
üst kısmı Gametech ile aynı yapıda
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha söylemeyi unuttuğum bir şey var Gametech de 4mm Temperli Cam kullanılmış GameBooster da pleksi yan panel kullanılmış (menteşeli) kılcal çizikler oluşuyor hemen ama çok dikkatli bakınca belli oluyor rahatsız edecek derecede değil

Top Bottom