gamebooster klavye alınır mı

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
bu klavye alınır mı alınmaz ise alternatif olarak ne önerebilirsiniz bütçe 550 bandında olsa çok iyi olur ama 700 e kadar da olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önceliğim oyun ve kodlama ve red switch

Game booster bu?

Şu klavyeyi aldım ucuz yedek olarak dursun diye 1 kere kullandım A tuşu çalışmamaya başladı 1 aydır serviste yatıyor yani 100 liraya düşse bile yedek olarak bile almamak lazım

GameBooster GM06B​

hocam 1 sene sonra bazı tuşlar zaman zaman basmamazlık yapabilir. bende şuan var gamebooster klavye https://www.itopya.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u13270 bi ara bazı tuşlara basmamazlık yapıyordu şuan yapmıyor. bu fıyatlarda genelde hepsi yapıyor. reddragon daha iyi diye duıymustum
reis öncelikle butun tuşları sök temizle daha sonra basmayan tuşlara güzelce üfle arasına toz kaçtığı için bazen basmıyor...

bu klavye alınır mı alınmaz ise alternatif olarak ne önerebilirsiniz bütçe 550 bandında olsa çok iyi olur ama 700 e kadar da olabilir

Reis Aktif Olarak Kullanıyorum Bu Klavyeyi. Red Swichin Sesi Gayet Güzel Ancak Ufaktan Yay Sesi Mevcut Dikkatli Dinlersen Sesi Duyarsın Ancak O Kadar Yüksek Bir Ses Değil.

Reddragon rudra oneririm blue switch ama

hocam bu fiyatlarda alacağın çoğu klavye bir kaç ay sonra çok büyük ihtimalle çift tıklama yada tıklamama yapacak bütçeni biraz yükselt öyle al, almışken uzun süre kullanacağın bir şey almış olursun

%60 olur mu klavye? ona göre öneri yapayım.

Nays ile bunu alabilirsin

Ya hocam sarftech t60 klavye aldım o da %60 gibi küçük bir klavyeyi kullanamadım tuş kombinasyonlari karışık geldi iade edip uzun bir klavye almayı düşünüyordum
Tkl klavye olur mu sadece numerik tuşlar olmasa

Geri