- En İyi Cevap
- 26
RAM'leri Tray olarak sattıklarını bilmiyordum, teşekkürler.ramler ve işlemciler tray model olduğu için kutusuz oluyor
RAM'leri Tray olarak sattıklarını bilmiyordum, teşekkürler.ramler ve işlemciler tray model olduğu için kutusuz oluyor
Vay arkadaş ilk defa duyuyorum bunuramler ve işlemciler tray model olduğu için kutusuz oluyor
hatırlamıyorum vardı sanırımGönderiyorlar kutuları, aldığın 3600 kutusuz model olabilir.
RAM'leri ise neden göndermemişler anlamadım.![]()
gönlün rahat olsun, firma toplu alım yaptığı için kutu olmuyor normal üründen hiçbir farkı yok. Sistemi oradan aldım ve yaklaşık beş aydır kullanıyorum bir sıkıntı yokVay arkadaş ilk defa duyuyorum bunu![]()
Teşekkür ederim dostum.gönlün rahat olsun, firma toplu alım yaptığı için kutu olmuyor normal üründen hiçbir farkı yok. Sistemi oradan aldım ve yaklaşık beş aydır kullanıyorum bir sıkıntı yok
Şaka yapıyosun? Ciddi misin sensenin sistemi alacaktım şuan aynı şekilde 4.475 TL olmuş ya hemen nasıl zamlandı
valla ya tam karar vermiştim bi baktım kişiselleştirdim 1650s ve ssd yi çıkardım 4023 tl olacağına 4158 tl şuanŞaka yapıyosun? Ciddi misin sen