Neler Yeni

Gamegaraj taksitli hazır sistem önerisi

Mushlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal özçelik
Bütçe
75000
Arkadaşlar merhaba linkini bıraktığım gibi bir sistem almayı düşünüyorum. Parçalardan çok anlamıyorum sizce bu fiyata bu sisteme değermi? Faizsiz 12 ay taksit olduğu için avantajlı gibi geldi bana. Sistemde ramı 32 yapıcam bir de 2 tb ssdi alıcam. Haricinde sadece kasayı 75k ya kadar kişiselleştirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_20250206_100816_Chrome.jpg
    Screenshot_20250206_100816_Chrome.jpg
    366.8 KB · Hit: 21

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba linkini bıraktığım gibi bir sistem almayı düşünüyorum. Parçalardan çok anlamıyorum sizce bu fiyata bu sisteme değermi? Faizsiz 12 ay taksit olduğu için avantajlı gibi geldi bana. Sistemde ramı 32 yapıcam bir de 2 tb ssdi alıcam. Haricinde sadece kasayı 75k ya kadar kişiselleştirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Ayni parçaları internette guvenilir yerlerde toplayıp karşılaştırın derim. 12 taksit imkanları da var parca parca

Mushlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayni parçaları internette guvenilir yerlerde toplayıp karşılaştırın derim. 12 taksit imkanları da var parca parca
Peşin fiyatına taksit yapan siteler varmıki öyle ben çok denk gelmedim

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Yusufcan Koçkaya
soğutucu olmamış ayrıca bu bütçede mutlaka 32gb ram tercih edilmeli.
Rami 32 yapacağını belirtmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peşin fiyatına 12 taksit cidden çok iyi , daha iyisini bulursan alabilrisin fakat sanmiyorum 12 taksit olacağını

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet
Peşin fiyatına taksit yapan siteler varmıki öyle ben çok denk gelmedim
12 taksit yapan yok fakat 6 taksit amazon , hepsiburada da var . Burda demek istediğim parca parca topla ve fiyat karşılaştırması yap. Belki aynı fiyata daha iyi bir sistem toplayabilirsin( garanti vermiyorum)

Top Bottom