Güzel
evet iyi.erkan akrtı sizce iyi mi? hocam
İyi ama sizin soğutucuya ihtiyacınız var işlemci için.erkan akrtı sizce iyi mi? hocam
güzel sistem hayırlı olsun.
t6 ultra.İyi ama sizin soğutucuya ihtiyacınız var işlemci için.
bu doğru eğer alabiliyorsanız ekstra işlemci soğutucu alın çünkü stok soğutucu sizi pek memnun etmeyebilir. Ben dayanamayıp işlemciyi 3.8 ghz e sabitledim %100 yükte 95 derece gördüğüm oldu 3.8 e sabitleyince maks 73 derece 22 derecelik bir fark için sabitlemeye değer. Ama siz sabitlemek istemiyorsanız bir soğutucuya ihtiyacınız varİyi ama sizin soğutucuya ihtiyacınız var işlemci için.
önemli değil güzel günlerde kullanınevet t6 ultra alıcagım çok saolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşkkürler hocam
Sen amd fanboyu musun hakaret olarak algılama soru sadeceSistem güzel ama bunu alıp işlemciyi R5 3600 yaparsan, XPG 512gb M2 SSD yaparsan ve T6 Ultra yaparsan daha fazla FPS alırsın
![]()
Taurus Bronze | Intel i7-14700F | 2 x 16 GB DDR4 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
knkHayırlı olsun güzel sistem soğutucu alırsanız çok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen amd fanboyu musun hakaret olarak algılama soru sadece
knk ben RTX desteği ve render için rtx tercih ettim o yüzden çok saolSistem güzel ama bunu alıp işlemciyi R5 3600 yaparsan, XPG 512gb M2 SSD yaparsan ve T6 Ultra yaparsan daha fazla FPS alırsın
![]()
Taurus Bronze | Intel i7-14700F | 2 x 16 GB DDR4 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com