Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatta dc gelip sesime bakın.
Mic önemsiz kral sesi nasıl oyunda ?Hatta dc gelip sesime bakın.
La dur oyun bitsin bakıcam dedim. Ne bu acele ?Mic önemsiz kral sesi nasıl oyunda ?
Birde padleri nasıl ?
Sürücüsü yok.Mic önemsiz kral sesi nasıl oyunda ?
Birde padleri nasıl ?
La dur oyun bitsin bakıcam dedim. Ne bu acele ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürücüsü yok.
Kablosu örgü kablo değil düz siyah kablo.
Kulaklık kafa bandı biraz sert.
Kafası büyük olana o bant açılana kadar sıkar biraz.
Padler tam kumaş değil. Naylon bez gibi daha çok.
Bunlar eksileri diyebilirim.
Onu kullanmadım.Bumu o mu kralRampage RGW9 Comfort Siyah USB 7.1 RMikrofonlu Oyuncu Fiyatı
Rampage RGW9 Comfort Siyah USB 7.1 RMikrofonlu Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mikrofonu nasıl peki kulaklığınDolby Access ile daha iyi oluyor DTS ye göre özellikle müzik ayarları daha düzgün oluyor.
Bass güzel ne çok ne az tam kıvamında.
Sesler çok temiz geliyor dip ses yok.
Full ses çok yüksek değil 114 db yazılmış ama o kadar çıkacağını sanmıyorum. Benim kulaklar biraz sakat ama ona rağmen 114 db kesinlikle değil bu kulaklık. Eğer bu 114 db çıkarsa Rog Theta 150db falan.
Dışardan masaya koyduğun zaman rahat duyuluyor ama. Yanımda ikinci bir kişi olmadığı için ses dışarı çıkıyor mu tam emin değilim.
Bu arada 7.1 direk açık sanırım. Çok belli olmuyor ama.
Equalizer +12 DB koyduğumuz zaman bütün frekanslara seste hiç bozulma olmuyor ses seviyesi ciddi derecede artıyor.
Onu kullanmadım.
Warzone da ayak seslerini duymak zordur ama bunda baya iyi duyuluyor. Sevdim bak bu konuda.
Denemedim.Mikrofonu nasıl peki kulaklığın
Marka kalitesi iyi mi hocamKumaş pad ve beyaz umarım güzeldir. Bende alıcam sırf meraktan.
Hocam ben sipariş verdim sorum var bu fiyata alınabilecek daha iyi model var mı?
Bende kararsızım alsammı acaba ?Marka kalitesi iyi mi hocam
hocam mikrofonu bence artık denemişsiniz diye düşünüyorum sesi nasıl ?Bu arada kullanmaya başladığımdan beri kulağımda ağrı ve terleme yapmadı.