Neler Yeni

🔥İndirim Gamenote H2038U 7.1 Kulaklık 699 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
NBerke Dagdelen
JBL Quantum 100 den iyi midir? acaba ?
Çok kötü alıp iade ettim. HD2002 al çok daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu kullandım zamanında 3 4 sene falan oldu sanırım. 3 seneye yakın zamanda padleri soyulmaya başladı. Zaten bu kulaklığı kullanan kişiye hediye edicem yeni aldığımı.
Hocam 2002D mi bu kulaklık mı hangisini önerirsin hangisi daha iyidir ses bakımından?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Çok kötü alıp iade ettim. HD2002 al çok daha iyi

Hocam 2002D mi bu kulaklık mı hangisini önerirsin hangisi daha iyidir ses bakımından?
Bunu daha yeni aldık dostum nasıldır bilmiyorum. Görücez artık.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Reis bir dene mümkünse bugün bi inceleme konusu aç yada buraya yaz ona göre alalım.İndirim yarın son deri pad lı kulaklık almak istemiyorum
Hocam ben aldım ve bugün ulaştı yaklaşık bi 6 7 saat kullandım ve mikrofonuna söz yok baya iyi ses kaliteside güzel yani 700tllik bi kulaklık için mükemmel gibi tek sıkıntı sesi sona verdiğin zaman sesi hoparlör olarak kullanıyor galiba😀. Sesi dışarı veriyor garip bir şekilde ama sondan bi tık geriye çekince normale dönüyor yani bence beklemeyin alın derim

Hocam indirim yarın bitiyor o zamana kadar bi inceler misiniz zamanınız olunca?
Hocam ben aldım ve bugün ulaştı yaklaşık bi 6 7 saat kullandım ve mikrofonuna söz yok baya iyi ses kaliteside güzel yani 700tllik bi kulaklık için mükemmel gibi tek sıkıntı sesi sona verdiğin zaman sesi hoparlör olarak kullanıyor galiba😀. Sesi dışarı veriyor garip bir şekilde ama sondan bi tık geriye çekince normale dönüyor yani bence beklemeyin alın derim
Deneyimimi yazdım hocam

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,100
İsim
.

Deneyimimi yazdım hocam
Reis kulaklığın yazılımı yokmuş satıcıya sordum sen nasıl yaptın ses ayarlarını yazlılımın olmaması nasıl bir eksiye soktu seni.
Dışa ses vermesi önemli değil çok sesli kullanmayacağım zaten

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Ömer
Reis kulaklığın yazılımı yokmuş satıcıya sordum sen nasıl yaptın ses ayarlarını yazlılımın olmaması nasıl bir eksiye soktu seni.
Dışa ses vermesi önemli değil çok sesli kullanmayacağım zaten
Hocam yazılım kurmadım ihtiyacım olacağınıda zannetmiyorum oyunlarda o kadar çok ses kasan biri değilim kulaklığıda zaten monitörde hoparlör yok diye almıştım idarelikten monitör alana kadar sonrasında değiştirmeyi düşünüyordum ama ses kalitesi güzel geldi ileri zamanlarda ne olur bilmiyorum ama değiştirmeyi düşünmüyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,100
İsim
.
Hocam yazılım kurmadım ihtiyacım olacağınıda zannetmiyorum oyunlarda o kadar çok ses kasan biri değilim kulaklığıda zaten monitörde hoparlör yok diye almıştım idarelikten monitör alana kadar sonrasında değiştirmeyi düşünüyordum ama ses kalitesi güzel geldi ileri zamanlarda ne olur bilmiyorum ama değiştirmeyi düşünmüyorum
Peki sağdan soldan gelen sesleri tam olarak verebiliyormu adamın nereden geldiğini anlayabiliyormusun ?
Bu çok önemli benim için ses için almıyorum ben zaten 2+1 ses sistemim var.
CS de falan çok işime yarayacak.Önce Gamepower medusa kullanıyordum o kadar net geliyorduki sağdan soldan gelen adamların sesi.

Top Bottom