cıkar da beyazı stoklara gelırmı bununbütçe çıkarsa
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bilemiyorum valla arayıp sorabilirsiniz mağazayıcıkar da beyazı stoklara gelırmı bunun
bunun donglesı varmı yoksa blutoth donglemı ıstıyorbütçe çıkarsa
![]()
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
dongle var diye biliyorumbunun donglesı varmı yoksa blutoth donglemı ıstıyor
evet varmıs hatta telefonada typ c de takılan cıkıyomus ıcınden garıpdongle var diye biliyorum
Kendim kullanıyorum gayet memnunum. Stokları düzenli yenileniyor bekle bence. Dongle çıkıyor hem mobil hem pc uyumlu. Bazı oyunlar sadece Xbox kolu kabul ettiği için bazı yazılımları uğraşmak gerekiyor kolu ilk aldığında. Yaklaşık 20-30 dakika uğraştan sonra bir daha hiç uğraştırmıyor tak oyna direkt mis gibi titreşimi, hissiyatı vs. çok iyibütçe çıkarsa
![]()