Fantech shooter 3, easysmx x5, üstteki temudan gelen machenike g1 pro, 8bitdo 2c bunların hepsi mantıklı kollar. Sakın pusat clutch alayım deme. F710 da sadece zorunlu olarak ps düzeni alırsan alınacak bir kol yoksa o da iyi değil bu atılanlara görefantech shooter 3'e ne dersiniz? epicte bağlantı sorunu falan çıkartırmı güzel bir görünüm ve güzel özelliklere sahip gibi
F710 al geç yada para koy orj xbox kolu al başka kollara bulaşmalogitech F710 almayı düşünüyorum sadece fc25 oynayacağım fakat epicten indirimle aldım epicte görmeme durumu olur mu f710'u fc25 oynatır mı tavsiye istiyorum.
Üstteki yazdıklarımın hepsi donanım olarak xbox kolundan daha iyi kollar, plastiği ve tetik titreşimi hariç xbox kolunun üstün olduğu konu yok açıkcası bunlardanF710 al geç yada para koy orj xbox kolu al başka kollara bulaşma
neden başka kollara bulaşmasın hocam bu bütçede alınabilecek bir sürü gamepad varken neden f710 al geç dediniz acaba arkadaşların önerdiği kolların nesi varda bulaşmaması gerekliF710 al geç yada para koy orj xbox kolu al başka kollara bulaşma
Hocam ne olduğu belli olmayan kollar orj xbox kolu ile kiyaslanamazlar bileÜstteki yazdıklarımın hepsi donanım olarak xbox kolundan daha iyi kollar, plastiği ve tetik titreşimi hariç xbox kolunun üstün olduğu konu yok açıkcası bunlardan
Yılların kalitesi varken garantisi vs cok bilinmeyen ürünleri alıp neden riske girsinneden başka kollara bulaşmasın hocam bu bütçede alınabilecek bir sürü gamepad varken neden f710 al geç dediniz acaba arkadaşların önerdiği kolların nesi varda bulaşmaması gerekli
Kıyaslanır hocam elimde 8bitdo 2c var 2 aydır kullanıyorum bundan önce xbox 9.nesil vardı sıfır almıştım sonra sattım 8bitdo aldım ergonomi ve tetik hariç xbox her konuda 8bitdoya nazaran kötü benceHocam ne olduğu belli olmayan kollar orj xbox kolu ile kiyaslanamazlar bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yılların kalitesi varken garantisi vs cok bilinmeyen ürünleri alıp neden riske girsin
Buradaki kolların hepsine sahibim, 2. Fotoğraftaki beyaz kol gamesir markasının g7 modeli. Bana 1 buçuk sene boyunca eşlik etti ve hiçbir sorun çıkarmadı. O kolda dahi kablolu olması dışında xbox kolundan daha fazla özellik bulunuyordu aldığımda, ve daha ucuza. Üstelik xbox lisanslı. Buradaki kolların tamamı uzun ömürlü ve kendini kanıtlamış markaların ürünleri, aynı zamanda üstte önerdiklerim de dünya çapında kendini kanıtlamış ürünler. Türkiyede bilinmiyor veya sizin bilmiyor oluşunuz ürünleri kötü yapmıyor. Markaları ve ürünleri araştırmanızı öneririmHocam ne olduğu belli olmayan kollar orj xbox kolu ile kiyaslanamazlar bile
Hayır, xinput bir kol olduğundan ötürü Windows ile tam uyumlu çalışır. Yani bilgisayarınızda kol ile oynanan tüm oyunları oynayabilirsinizpeki epicte görmeme sorunu çıkarmı bağlanmama gibisinden o önemli aslında