❌İndirim Bitti! GamePower 3x12cm argb fan, kontrolcü ve kumanda - 550 TL

3 pin argb boş yer var kontrolcü 10 fan destekliyor boşta 7 soket var
Daha önce bu fandan kullanmıştım yazmışsınız ya hocam uzun yıllar gider mi en 2 sene merak ettim. YouTube yorumlar baktimda arıza yapıyormuş

Daha önce bu fandan kullanmıştım yazmışsınız ya hocam uzun yıllar gider mi en 2 sene merak ettim. YouTube yorumlar baktimda arıza yapıyormuş
Eski kullandığım kasama almıştım bi 1.5 sene kullandım kolay kolay arızalancağını sanmıyorum illaki arızalanan vardır her elektronikte böyle 1000/1 çıkar sen arada toz bakımı yaparsan çalışır niye bozulsun ki

İyi hocam o zaman iki fanlı kule tipi 3fanlı sıvı radyatör falan bağlanır
kontrolcüye baktım argb portları yok 1 tane var anakarta takmak için yani kontrolcüye bağlamak için o sıvı soğutucu kule tipi neyse artık argb portlarında dişi erkek iki türlü çıkışı olmalı yoksa bağlayamazsın

3 pin ARGB değil 6 pin standart dışı pinleri var diye biliyorum. Yeni fan takayım desen kontrolcüsü işinize yaramaz yani.

3 pin ARGB değil 6 pin standart dışı pinleri var diye biliyorum. Yeni fan takayım desen kontrolcüsü işinize yaramaz yani.
4 pinli olanı da var hocam ama bu sanırım 6 pinli olan ürün sayfasında ki görsel de 6pinli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,783
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri