🔥İndirim Gamepower Aero Ultra Siyah 1199 TL Tekrar indirimde

5-6 yaşındaki kuzeninize almalık. Leş bir ürün tavsiye etmem.

Sesler kesiliyor sürekli, mikte robotlaşma oluyor. Firma da buna kablosuz kulaklıklarla karışmayın normal bir durum gözüyel bakıyor. İyi olan tek tarafı kulak pedlerinin kumaş olması maalesef.

Sesler kesiliyor sürekli, mikte robotlaşma oluyor. Firma da buna kablosuz kulaklıklarla karışmayın normal bir durum gözüyel bakıyor. İyi olan tek tarafı kulak pedlerinin kumaş olması maalesef.
Hocam kuzene aldırdıkta mikrofonu bana baya iyi geliyor. Oyun performansı vs. Nasıl bilmiyorum ama

İnceleme videosunda kumaş değildi

Ses kalitesi berbat, arkadaşımda vardı. Zaten kulaklık konusunda gamer ibaresi ürünü negatif yapıyor.

Şimdi alınır mı alınmaz mı çok farklı yorumlar var ?
Sırf oyun için diyorsan bence alınır . Bu fiyata hem kablosuz hemde iyi performansı. Sadece müzik çalarken neredeyse hiç bass hissettirmiyor . Sanki böyle dümdüz çalıyor gibi geldi bana . Oyun performansı iyi bence kötü bir yanı yok . Mikrofon kalitesi de bekledigimden çok daha iyi çıktı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,409
Üyeler
184,620
Son üye
copp
Geri