Xkraltrofficial
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
bazılarında bozulur bazılarında bozulmaz tamamen şans işi
Stokları bitti ben alırken 2 stok vardı sonra bir kişi daha almış bittistok yok?
Merhaba klavyeyi bende almak istiyorum siz yaklaşık 1 senedir kullanıyorsunuz bı sikintisi varmı çünkü genelde tuş basmama gibi sıkıntıları var gamepower klavyeleri?Tavsiyeleriniz üzerine 319tlye GamePower Calypso aldım bir süre sonra kullanım Uzun Kullanım rehberi falan paylaşırım merak edenler için bu fiyata kaçırmayın derim
![]()
GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hiçbir sorunu yok çok düzgün bir klavyeMerhaba klavyeyi bende almak istiyorum siz yaklaşık 1 senedir kullanıyorsunuz bı sikintisi varmı çünkü genelde tuş basmama gibi sıkıntıları var gamepower klavyeleri?
asla alınmaz geç yazıyorum ama almaAlmalimiyim gamepower ogre red?
Usta hangi siteden aldın onuda söylede bende alabilirim çünkü.hiçbir sorunu yok çok düzgün bir klavye
Dostum konuyu hortlattın. Bütçen ne kadar ?Usta hangi siteden aldın onuda söylede bende alabilirim çünkü.
Basmama gibi sorunlarının olduğunu biliyorum faket bu modelde bikaç sorunlu var diye biliyorum. Bütçe max 450Dostum konuyu hortlattın. Bütçen ne kadar ?
Gamepower klavyeler basmama gibi sorunlar yapıyor. Almamanı öneririm
Usta hangi siteden aldın onuda söylede bende alabilirim çünkü.
Basmama gibi sorunlarının olduğunu biliyorum faket bu modelde bikaç sorunlu var diye biliyorum. Bütçe max 450
Dostum profiline yazsaydın ya konuyu hortlatmana gerek yoktu.Usta hangi siteden aldın onuda söylede bende alabilirim çünkü.
Basmama gibi sorunlarının olduğunu biliyorum faket bu modelde bikaç sorunlu var diye biliyorum. Bütçe max 450
www.n11.com