Bahadır Akgül
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
İkidir alamıyorum şunu. bu sıcak fırsatların bildirimi falan yok mu açılacak. kaçırmazdık ya
Kategorileri takip etme özelliği mevcut. İşaretlediğim butona basarsan Sıcak Fırsatlar kategorisinde açılan tüm konuların bildirimleri gelir. E-posta olarak bildirim de alabilirsin istersen.İkidir alamıyorum şunu. bu sıcak fırsatların bildirimi falan yok mu açılacak. kaçırmazdık ya
Fiyat arttıhepsiburadada tekrar stokta
899tlden stoğa girdi çektiler tekrar fiyat arttıFiyat arttı
Nova 2 Lite daha iyihall effect varmı kalite seviyesi gamesir nova lite2 ye kıyasla nasıldır
pazarama ya gelicekmiŞimdi Pazarama'da olmasını bekliyorum orada kuponum var.
Bilgim yok sadece beklentimi dile getirdim. Önce Terendyol'da sonra Hepsiburada'da 899 TL'ye düştü. Belki farklı e-ticaret sitelerinde de düşebilir diye söyledim.pazarama ya gelicekmi
hepsiburadada 775 tl ye geliyordu kuponla stok bitti alamadımN11'de incehesap satıcılı 100tl kuponla 1227'ye geliyor. (Kupon kişiye özel olabilir.)
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) Fiyatları ve Özellikleri
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
arkaşlar uyumlu cihazlarda pc yazıyor ps5 de kullabilir miyim
Hangi kuponmuş o ya. Güzelmiş.hepsiburadada 775 tl ye geliyordu kuponla stok bitti