Neler Yeni

Öneri GamePower Mihawk Yerine Önerebileceğiniz Kablosuz Kulaklık Var mı ?

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Yemenici
Bütçe
8000
Yaklaşık 3 senedir oyun ve Müzik dinlemek için kullanıyorum (Özellikle de Müzik). Artık yıprandı ama halen performansından bir şey kaybetmedi. Kablosuz kulaklığa geçiş yapmak istiyorum. 5 ay önce HyperX Cloud II Core Kullandım ve iade ettim. Gamepower Mihawk'ın yanından geçemiyecek seviyedeydi benim için. Önerebileceğiniz 7-8 Bin civarlarında F/P kulaklık var mı ?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Ali
Yaklaşık 3 senedir oyun ve Müzik dinlemek için kullanıyorum (Özellikle de Müzik). Artık yıprandı ama halen performansından bir şey kaybetmedi. Kablosuz kulaklığa geçiş yapmak istiyorum. 5 ay önce HyperX Cloud II Core Kullandım ve iade ettim. Gamepower Mihawk'ın yanından geçemiyecek seviyedeydi benim için. Önerebileceğiniz 7-8 Bin civarlarında F/P kulaklık var mı ?
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,49979932.html
Eq çektin mi canavar bu arada Cloud 2 nasıl Mihawktan kötü geldi anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada eğer o kadar ses istiyorsan iem setup kur uğraşma hiç

MEİSTER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Yemenici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri