Her ikisini de kullandım. XPG Summoner'ı hâlâ kullanmaktayım. Dolayısıyla ikisi ile de ilgili yorum yapabilirim.merhabalar ilk mekanik klavyemi alacağım. Aradığım Özellikler ;
yumuşak Bilek Desteği
Rgb
Kablolu.
Şuan aradığım tarzda bu iki model bulabildim hangisi alınır sizce
Ogre yi internet kafede deneyimledim xpg denemedim fakat ogre çok kalitesiz tavsiye etmem.merhabalar ilk mekanik klavyemi alacağım. Aradığım Özellikler ;
yumuşak Bilek Desteği
Rgb
Kablolu.
Her ikisini de kullandım. XPG Summoner'ı hâlâ kullanmaktayım. Dolayısıyla ikisi ile de ilgili yorum yapabilirim.
Ogre'ye bulaşılmaz. 2-3 kere switch bozulması sebebiyle garantiye göndermiştim. XPG çok daha kaliteli Ogre'den. İndirimdeyken kaçırmamak lazım bu fiyata.
Şuan gaming gen tr de mi indirimde hocam en düşük fiyata nereden alayım ?Her ikisini de kullandım. XPG Summoner'ı hâlâ kullanmaktayım. Dolayısıyla ikisi ile de ilgili yorum yapabilirim.
Ogre'ye bulaşılmaz. 2-3 kere switch bozulması sebebiyle garantiye göndermiştim. XPG çok daha kaliteli Ogre'den. İndirimdeyken kaçırmamak lazım bu fiyata.
Birde hocam silver switch mi kullanıyorsunHer ikisini de kullandım. XPG Summoner'ı hâlâ kullanmaktayım. Dolayısıyla ikisi ile de ilgili yorum yapabilirim.
Gamepower ı klavye konusunda tavsiye etmiyorum.merhabalar ilk mekanik klavyemi alacağım. Aradığım Özellikler ;
yumuşak Bilek Desteği
Rgb
Kablolu.
Hocam hala kullanıyor musunuz, herhangi bir sorun yaşadınız mı yay sesi tuş basmama gibi?XPG Summoner Aldım Alırım H.O.