kesinlikle alınmaz.Sistem alıyorum ve hep olan şeylerden iyi kârli sisteme koyulan tek sorun olan o dandik psu
Gamepower GP-650 650 W 80+ Bronze Güç Kaynağı (Bulk)
Bu psu nasıldır bilgisi olan varmı
Hazır sistemden gelicek idare etmezmikesinlikle alınmaz.
1.5 yıldır kullanan tanıdığım var sıkıntı yasamadi suanHazır sistemden gelicek idare etmezmi
Trendyol alanlar yorumlarda 3 senedir kullandim sıkıntı yaşamadım diyor fakat neden forumda herkes kötü diyor anlamadım1.5 yıldır kullanan tanıdığım var sıkıntı yasamadi suan
çünkü kalitesini kanıtlamadığı için ona bir şey olursa tüm sistemi yakma şansı varTrendyol alanlar yorumlarda 3 senedir kullandim sıkıntı yaşamadım diyor fakat neden forumda herkes kötü diyor anlamadım
Reis 1-2 ay idare eder mi? deisirimçünkü kalitesini kanıtlamadığı için ona bir şey olursa tüm sistemi yakma şansı var
hocam para yoksa mecbur kullan ne diyelimReis 1-2 ay idare eder mi? deisirim
yok hocam gençergaming in ya arkadaşla konuştum datrendyoldan hazır sistem alma gibi bir hatamı yaptınız ???
çünkü kalitesini kanıtlamadığı için ona bir şey olursa tüm sistemi yakma şansı var
Yok gencerden alcmtrendyoldan hazır sistem alma gibi bir hatamı yaptınız ???
1 ag idare etcemyok hocam gençergaming in ya arkadaşla konuştum da
6700xt li 18 k olan sistem
1 ag idare etcemyok hocam gençergaming in ya arkadaşla konuştum da
6700xt li 18 k olan sistem
he tamam trendyol yorumları demişssinya korktum bianYok gencerden alcm
1 ay sorun olmaz sonra geçersin fsp gibi bir markaya ozamanda konu açarsın o zaman için uygun güzel olanı tavsiye ederiz hayırlı olsun sisteminizYok gencerden alcm
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ag idare etcem
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ag idare etcem