Neler Yeni

Gamepower Rapid 27'' 1MS / 360Hz / IPS Panel Testi🔥

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Değerler şaşırtıcı derecede iyi çıkmış gamepowerdan beklemezdim böyle iyi bir panel

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Sıfır ölü piksel garantisi verilmiş bir ürüne karşın, illaki bir kalite farkı vardır denilerek alınan ürün.. Hm... :peepo2:
Mesele ölü pixel deil bence James Donkey de de aynı şey vardı 😃 monitörün panel tepki süreleri bence gayet iyi hatta baya iyi

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
İşlemcilerde silikon farkı olduğu gibi monitörden monitöre aynı model dahi olsa fark olabiliyor mu ?

Ysuflix

80+ Gold
gAmEpOwEr ÇöP YhA diyenlere gelsin. gayet iyi sonuçlar ben beğendim.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,930
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Mesele ölü pixel deil bence James Donkey de de aynı şey vardı 😃 monitörün panel tepki süreleri bence gayet iyi hatta baya iyi
Bende onu diyorum işte, bu değerlere karşın, bu marka daha iyidir, illaki ondan kalitelidir denilmesi..

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Bende onu diyorum işte, bu değerlere karşın, bu marka daha iyidir, illaki ondan kalitelidir denilmesi..
Bende onu diyorum işte marka fanboylugu bitmeli ama gel gör ki bizim ülkede hala bir gelişme yok adamlar hala fıstık gibi markaları yok bu ne diye diye bitiriyolar markaya değil modele bakın diyorum adam 140w 4060 laptop yerine 45w MSI EJDERHA LOGOLU cyborg aliyo jfowjdkaks

• Hahaha
Reaksiyonlar: ssh4

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bende onu diyorum işte marka fanboylugu bitmeli ama gel gör ki bizim ülkede hala bir gelişme yok adamlar hala fıstık gibi markaları yok bu ne diye diye bitiriyolar markaya değil modele bakın diyorum adam 140w 4060 laptop yerine 45w MSI EJDERHA LOGOLU cyborg aliyo jfowjdkaks
bence Ailenware daha iyi gamepower gibi markalara güvenim yok modelleride çok iyi değil aradan iyi çıkarsa güzel markalardanda kötü çıkıyor ama bu gibi markalarda 3-5 ürün güzel çıkar ise geriye kalan kötü oluyor MSI in zaten giriş seviyesi ürünleri iyi değil thin serisi cyborg bravo vs. eskiden bravo fena değildi yeni modelleri bozmuş.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
bence Ailenware daha iyi gamepower gibi markalara güvenim yok modelleride çok iyi değil aradan iyi çıkarsa güzel markalardanda kötü çıkıyor ama bu gibi markalarda 3-5 ürün güzel çıkar ise geriye kalan kötü oluyor MSI in zaten giriş seviyesi ürünleri iyi değil thin serisi cyborg bravo vs. eskiden bravo fena değildi yeni modelleri bozmuş.
Alienware daha iyi diyorsunuz ama halen bir karsilastirma kanıt yok ben anlamıyorum iyi ise buraya atın panel değerlerini vs bakalım diyin ki bakın bu özellik daha iyi mis Dell de 4k farkı verin alın çok önemli okey diyelim öyle yok bu gamepower alınmaz demekle olmuyor Asus rog laptoplarda da coil whine var cihaz ötüyor?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP
Canım kardeşim yukarda 50 kişi anlatmaya çalışmış ben de 51 olayım. Senin bir markaya güveninin olmaması o markanın iyi iş çıkarmadığı anlamına gelmiyor. Al sana test al sana sonuç. Adamlar gayet güzel bi monitör yapmışlar he sen şunu desen " arkadaşım benim keyfin Dell almak istiyor " sana kimse bir şey diyemez ama sen illaki kalite farkı vardır diyip altını tam dolduramadığın nedenler sunuyorsun. Ben mesela MSI g274qpf-qd kullanıyorum Asus ile bunun arasında kaldım canım istediği için bunu aldım. Belki Asus daha iyidi ama benim canım bunu almak istedi bukadar basit

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Canım kardeşim yukarda 50 kişi anlatmaya çalışmış ben de 51 olayım. Senin bir markaya güveninin olmaması o markanın iyi iş çıkarmadığı anlamına gelmiyor. Al sana test al sana sonuç. Adamlar gayet güzel bi monitör yapmışlar he sen şunu desen " arkadaşım benim keyfin Dell almak istiyor " sana kimse bir şey diyemez ama sen illaki kalite farkı vardır diyip altını tam dolduramadığın nedenler sunuyorsun. Ben mesela MSI g274qpf-qd kullanıyorum Asus ile bunun arasında kaldım canım istediği için bunu aldım. Belki Asus daha iyidi ama benim canım bunu almak istedi bukadar basit
tartışmaya çok girmek istemem monitörler hakkındaki bilgim çok sınırlı ama markaya göre seçim yaptım burada.

Top Bottom