Neler Yeni

Gamepower Rapid 27'' 1MS / 360Hz / IPS Panel Testi🔥

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Alienware daha iyi diyorsunuz ama halen bir karsilastirma kanıt yok ben anlamıyorum iyi ise buraya atın panel değerlerini vs bakalım diyin ki bakın bu özellik daha iyi mis Dell de 4k farkı verin alın çok önemli okey diyelim öyle yok bu gamepower alınmaz demekle olmuyor Asus rog laptoplarda da coil whine var cihaz ötüyor?
Diyorum işte deseler ki " canım istedi, içime bu daha çok sindi " kimse bir şey demez, diyemez ama herhangi bir karşılaştırma olmadan illaki bir fark vardır demek mantıksız oluyor. Belki benim monitörümğn fiyat bandında da daha iyi cihazlar vardı ama benim canım MSI almak istedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tartışmaya çok girmek istemem monitörler hakkındaki bilgim çok sınırlı ama markaya göre seçim yaptım burada.
Heh işte bukadar basit kardeşim sudan sebeplere gerek yok. Köklü markalar bana daha güvenilir geliyor de geç. Bazı alışverişlerde ben de bu kafada alışveriş yapıyorum mesela. Gamepad alıcam Xbox orijinal konsol harici bana kimse bir kol aldıramaz çünkü daha önce uzun süreler kullandım ve içime en çok sinen marka model orijinal kendisi olan

Aykut D.

80+ Gold
Ne kalitesi Alienware titanyum malzemeden mi yapılmış
hocam direkt atayim şuraya
Recommended Overdrive Setting

Extreme
Rise / Fall Time

3.5 ms
Total Response Time
6.9 ms
Overshoot Error
0.0%
Worst 3 Rise / Fall Time
6.0 ms
Worst 3 Total Response Time
10.6 ms
Worst 3 Overshoot Error
0.0%

Bu max

120Hz :
Recommended Overdrive Setting
Fast
Rise / Fall Time
3.8 ms
Total Response Time
6.7 ms
Overshoot Error
0.4%
Worst 3 Rise / Fall Time
5.9 ms
Worst 3 Total Response Time
9.8 ms
Worst 3 Overshoot Error
2.4%

kalite vs. açısından ben Ailenware alırdım.
Tamir servisi olarak Dell Çin markalarını kalitede 10'a katlar . İçerisinde kullanılan besleme power devresinden tut led'e kadar kalite akıyor . Şahsen eğer dağlar kadar fark yoksa yine Dell tercih ederdim .

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamir servisi olarak Dell Çin markalarını kalitede 10'a katlar . İçerisinde kullanılan besleme power devresinden tut led'e kadar kalite akıyor . Şahsen eğer dağlar kadar fark yoksa yine Dell tercih ederdim .
Bi de bu Dell alienware

Aykut D.

80+ Gold
Bi bu Dell alianware
Alienware olması şart değil Dell'in normal düşük seviye cihazları bile kalite herhangi işin piri servis yada bilgisayarcıya sorarsan kalitede muhtemelen dell söyleyecektir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alienware olması şart değil Dell'in normal düşük seviye cihazları bile kalite herhangi işin piri servis yada bilgisayarcıya sorarsan kalitede muhtemelen dell söyleyecektir.
Biliyorum hocam. Bizde Dell monitör var. Kaliteli.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
İyiymiş

Aykut D.

80+ Gold
Değerler şaşırtıcı derecede iyi çıkmış gamepowerdan beklemezdim böyle iyi bir panel
Mesele panelde bitiyor marka sadece markasını basıp tasarımını yapıyor. Evde kullandığımız tv tost makinası markası olan Awox Tv var ama marka Lg panel kullanmış piyasadaki çoğu philips marka tv'leri tokatlayabilecek cinsten görüntü kalitesi var ama bu ucuzluğa diğer taraflardan kısma giriyor işin içine kullanılan anakart düşük kalitesiz olabilir keza besleme power devreside öyle Led kalitesinden de kısarsa 3 3.5 seneye led arızaya düşer cof sayısı az kullanılması gibi gibi nedenlerden servislik olursun . Kısacası ufak tefek farklılıklardan dolayı kalitesi düşük ürün almanın pek esprisi yok . Ciddi indirim olmadıkça mantıklı değil .

Canım kardeşim yukarda 50 kişi anlatmaya çalışmış ben de 51 olayım. Senin bir markaya güveninin olmaması o markanın iyi iş çıkarmadığı anlamına gelmiyor. Al sana test al sana sonuç. Adamlar gayet güzel bi monitör yapmışlar he sen şunu desen " arkadaşım benim keyfin Dell almak istiyor " sana kimse bir şey diyemez ama sen illaki kalite farkı vardır diyip altını tam dolduramadığın nedenler sunuyorsun. Ben mesela MSI g274qpf-qd kullanıyorum Asus ile bunun arasında kaldım canım istediği için bunu aldım. Belki Asus daha iyidi ama benim canım bunu almak istedi bukadar basit
Altını doldurdum dostum (y) .

altını tam dolduramadığın nedenler sunuyorsun.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Mesele panelde bitiyor marka sadece markasını basıp tasarımını yapıyor. Evde kullandığımız tv tost makinası markası olan Awox Tv var ama marka Lg panel kullanmış piyasadaki çoğu philips marka tv'leri tokatlayabilecek cinsten görüntü kalitesi var ama bu ucuzluğa diğer taraflardan kısma giriyor işin içine kullanılan anakart düşük kalitesiz olabilir keza besleme power devreside öyle Led kalitesinden de kısarsa 3 3.5 seneye led arızaya düşer cof sayısı az kullanılması gibi gibi nedenlerden servislik olursun . Kısacası ufak tefek farklılıklardan dolayı kalitesi düşük ürün almanın pek esprisi yok . Ciddi indirim olmadıkça mantıklı değil .

Altını doldurdum dostum (y) .
bu kadar bilgili olmadığım için bunları bilmiyordum ama eminim ki bu ailenware gamepower dan daha kalitelidir çünkü bu markalar yurtdışından gelen ürünlere damga basıp satıyor bundan sağlam para kıran marka rampage adamlar deli paralar kırdı gamepower da o yolda ilerliyor monitör hakkında bilgim olmasada mouse ve kulaklıklarda az da olsa biliyorum içinde ne kullandıklarını.

bu gibi markaların ürünleri çoğunlukla fason üretim zaten.

mesela fason markalar güzel kandırıyorlar tüketiciyi.

Ekler

• AliExpress Ürünü.png
    AliExpress Ürünü.png
    91.6 KB · Hit: 126
  • Switch.jpg
    Switch.jpg
    237.1 KB · Hit: 123
  • Rampage Ürünü.png
    Rampage Ürünü.png
    42.1 KB · Hit: 130

SadeceSeyf

80+ Gold
Teşekkürler

Aykut D.

80+ Gold
bu kadar bilgili olmadığım için bunları bilmiyordum ama eminim ki bu ailenware gamepower dan daha kalitelidir çünkü bu markalar yurtdışından gelen ürünlere damga basıp satıyor bundan sağlam para kıran marka rampage adamlar deli paralar kırdı gamepower da o yolda ilerliyor monitör hakkında bilgim olmasada mouse ve kulaklıklarda az da olsa biliyorum içinde ne kullandıklarını.

bu gibi markaların ürünleri çoğunlukla fason üretim zaten.

mesela fason markalar güzel kandırıyorlar tüketiciyi.
Konudan bağımsız kalitesi fena degilse kulaklık alınır gibi :d .

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
Bende asus monitör aldığım için pişmanım...

Aykut D.

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom