AGUMBA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 813
- İsim
- Sercan GÖKALP
Diyorum işte deseler ki " canım istedi, içime bu daha çok sindi " kimse bir şey demez, diyemez ama herhangi bir karşılaştırma olmadan illaki bir fark vardır demek mantıksız oluyor. Belki benim monitörümğn fiyat bandında da daha iyi cihazlar vardı ama benim canım MSI almak istediAlienware daha iyi diyorsunuz ama halen bir karsilastirma kanıt yok ben anlamıyorum iyi ise buraya atın panel değerlerini vs bakalım diyin ki bakın bu özellik daha iyi mis Dell de 4k farkı verin alın çok önemli okey diyelim öyle yok bu gamepower alınmaz demekle olmuyor Asus rog laptoplarda da coil whine var cihaz ötüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heh işte bukadar basit kardeşim sudan sebeplere gerek yok. Köklü markalar bana daha güvenilir geliyor de geç. Bazı alışverişlerde ben de bu kafada alışveriş yapıyorum mesela. Gamepad alıcam Xbox orijinal konsol harici bana kimse bir kol aldıramaz çünkü daha önce uzun süreler kullandım ve içime en çok sinen marka model orijinal kendisi olantartışmaya çok girmek istemem monitörler hakkındaki bilgim çok sınırlı ama markaya göre seçim yaptım burada.