Gamepower Rapid 27'' 1MS / 360Hz / IPS Panel Testi🔥

Asus'un monitör tarafı eskiden beri iyi değil maalesef .
Sırf bu yüzden gidip dell almıştım 30-40 tl daha verip S2421hgf model numarası (Dipnot: Dell ayak işini beceremiyor yer kaplama konusunda, çok yer kaplıyor çok sağlam olsa da kaç kere elektrik gidip geldi bilmem ama monitörde hala tık yok)

neye göre bu yorumu yaptınız?
Abdullah Hocam Arkadaş Haksız Sayılmaz Bence .

Markadan isteyiniz her şeyi alıp incelersem batarım
Sadece Markaların Bu Değerleri Sunup Sunmadığını Merak Ettim Hocam .

Duruma Göre Gamepower Gibi Markalar Bu Tür Monitörlerin Önüne Geçebilir Sonuçta Boşa Markalara Bu Kadar Para Vermeye Bende Karşıyım .

Tez Çürütme Gibi Düşünebilirsin Hocam .

Sadece Markaların Bu Değerleri Sunup Sunmadığını Merak Ettim Hocam .

Duruma Göre Gamepower Gibi Markalar Bu Tür Monitörlerin Önüne Geçebilir Sonuçta Boşa Markalara Bu Kadar Para Vermeye Bende Karşıyım .

Tez Çürütme Gibi Düşünebilirsin Hocam .
bir monitor teknik verilerde iyi diye bu onu alinabilir yapmaz. gamebooster bir monitorun kalite kontrol standartlarindan gecis sureci ve garanti destegi, msi ve asus gibi markalara gore zayif. misal msi 10 urunden 2 fire veriyorsa gamebooster 10 urunden 4 fire verir gibi.

bir monitor teknik verilerde iyi diye bu onu alinabilir yapmaz. gamebooster bir monitorun kalite kontrol standartlarindan gecis sureci ve garanti destegi, msi ve asus gibi markalara gore zayif. misal msi 10 urunden 2 fire veriyorsa gamebooster 10 urunden 4 fire verir gibi.
Bir dönem Asus monitörlerde ışık sızması meşhurdu. Hâlâ daha o konuda mimliler, o kadar emin olma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,403
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri