Neler Yeni

Gamepower saber rgb blue switch Q

lexerotk

80+ Bronze
Her markanın ürününde sorun yaşanıyor bu mu gerekçen yani?
3 belki 4. belirtişim ama tekrar belirtcem, etrafımda gamepower klavye kullanan arkadaşlarım var ve onlarda mutsuz klavyelerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1661868127134.png

1661868157178.png

1661868178506.png

1661868201439.png

1661868222719.png

1661868236092.png

Şimdi youtube da gamepower ogre diye yazdım, çıkan videoların altındaki yorumlar aynen böyle. :D

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@White Ravens hocam ayıracak vaktin varsa bi discord konuşabilirmiyiz
Yardımcı olabileceğim bir şey varsa buradan da yardımcı olabilirim.

3 belki 4. belirtişim ama tekrar belirtcem, etrafımda gamepower klavye kullanan arkadaşlarım var ve onlarda mutsuz klavyelerinden.
Şimdi youtube da gamepower ogre diye yazdım, çıkan videoların altındaki yorumlar aynen böyle. :D
Screenshot_51.png
Screenshot_59.png
Screenshot_58.png
Screenshot_57.png
Screenshot_50.png
Screenshot_56.png

En kral klavyede de bu tür şeyler olabiliyor.
Rastgele başka marka arasak, onunla da ilgili bir sürü yorum buluruz.
Burada önemli olan nokta bütçeye göre daha iyisi var mı? Alternatif var mı?
Üye, mekanik klavye olarak Saber'dan daha iyisini alamıyorsa, ne yapmalı?
Hiç klavye kullanmasın mı? Mecbur kullanacak yani.
Eğer 800 - 1000 - 1500 TL gibi bütçeyle klavye alma imkanı varsa, başka şeyler önerilir.

Son düzenleme:

lexerotk

80+ Bronze

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Gamepower bedava verilmedikçe alınmayacak bir marka. Kulaklık aldım leş gibi.

lexerotk

80+ Bronze
Yardımcı olabileceğim bir şey varsa buradan da yardımcı olabilirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

En kral klavyede de bu tür şeyler olabiliyor.
Rastgele başka marka arasak, onunla da ilgili bir sürü yorum buluruz.
Burada önemli olan nokta bütçeye göre daha iyisi var mı? Alternatif var mı?
Üye, mekanik klavye olarak Saber'dan daha iyisini alamıyorsa, ne yapmalı?
Hiç klavye kullanmasın mı? Mecbur kullanacak yani.
Eğer 800 - 1000 - 1500 TL gibi bütçeyle klavye alma imkanı varsa, başka şeyler önerilir.
Hocam ona bakarsanız ben hiç kimseden steelseries almayın diye bir şey duymadım ama gamepower klavye kötüleyeni çok gördüm çok duydum.

Hakancum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mesut Türkaş
+1 bende warlock almıştım 5 ay sonra çoğu tuşta temassızlık oldu garantiden geldikten 1-2 hafta sonra gene bozuldu medusa almıştım gelir gelmez dip ses vardı bane mouse zaten sensörü felan berbat hepsini çöpe attım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kulaklık modellerini ben de önermiyorum. Eskiden düşük bütçe için tercih edilebiliyordu ama artık 450-500 TL'den satılıyor. Değmez.

Hocam ona bakarsanız ben hiç kimseden steelseries almayın diye bir şey duymadım ama gamepower klavye kötüleyeni çok gördüm çok duydum.
Çünkü kullanıcı sayısı ile alakalı. 500 TL'ye Steelseries satılıyor olsa, aynı yorumları duyarsın.
Steelseries klavyelerin kullanıcı sayısı, ucuz marka kullananlara göre yok denecek kadar az kalıyor.
Steelseries Apex 2.000 TL civarında fiyatla satılıyorken, GP modelleri 500 TL civarında fiyatla satılıyor.

lexerotk

80+ Bronze
Kulaklık modellerini ben de önermiyorum. Eskiden düşük bütçe için tercih edilebiliyordu ama artık 450-500 TL'den satılıyor. Değmez.

Çünkü kullanıcı sayısı ile alakalı. 500 TL'ye Steelseries satılıyor olsa, aynı yorumları duyarsın.
Steelseries klavyelerin kullanıcı sayısı, ucuz marka kullananlara göre yok denecek kadar az kalıyor.
Steelseries Apex 2.000 TL civarında fiyatla satılıyorken, GP modelleri 500 TL civarında fiyatla satılıyor.
pardon hocamda siz şuan bildiğiniz steelseriesle gamepower aynı kalitede diyorsunuz. ha dediğiniz gibi olsa yine steelseriesi daha kaliteli olduğu için gamepower kadar şikayeti olmazdı

emobey33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre
ortalık karıştığı icin emin olamıyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
pardon hocamda siz şuan bildiğiniz steelseriesle gamepower aynı kalitede diyorsunuz. ha dediğiniz gibi olsa yine steelseriesi daha kaliteli olduğu için gamepower kadar şikayeti olmazdı
Hayır, aynı kalitede vs. diye bir yorumum olmadı. Siz anlamamışsınız veya yanlış anlamışsınız.
Şikayet oranı kullanıcı sayısına göre artar. Bu ülkede kaç kişi 2000 TL'ye klavye alıyor da kullanıyor?
30 kişinin 2.000 TL'lik klavyesi varsa, 30.000 kişinin de 500 TL'lik klavyesi var.
Bu yüzden şikayet eden kullanıcı sayısı, fazla kullanıcısı olan ürünlerde daha fazla olur.
En basit haliyle, %10 şikayet oranı 2.000 TL'lik klavyede 3 kişiye denk gelir, 500 TL'lik klavyede 3.000 kişiye denk gelir.
Bu yüzden etrafınızda ucuz ürünler ile ilgili çok daha fazla şikayet görürsünüz. (ikisi de %10 şikayet oranına sahip olsa da)
Bu ürünler 5.000 TL'de olsa size sorun yaşatabilir. Her markada ve üründe aynı şeyler yaşanabilir..
Misal "Gamepower yerine Steelseries alayım, asla sorun yaşamam" diyemezsiniz. Çünkü böyle bir şey yok.

lexerotk

80+ Bronze
Hayır, aynı kalitede vs. diye bir yorumum olmadı. Siz anlamamışsınız veya yanlış anlamışsınız.
Şikayet oranı kullanıcı sayısına göre artar. Bu ülkede kaç kişi 2000 TL'ye klavye alıyor da kullanıyor?
30 kişinin 2.000 TL'lik klavyesi varsa, 30.000 kişinin de 500 TL'lik klavyesi var.
Bu yüzden şikayet eden kullanıcı sayısı, fazla kullanıcısı olan ürünlerde daha fazla olur.
En basit haliyle, %10 şikayet oranı 2.000 TL'lik klavyede 3 kişiye denk gelir, 500 TL'lik klavyede 3.000 kişiye denk gelir.
Bu yüzden etrafınızda ucuz ürünler ile ilgili çok daha fazla şikayet görürsünüz. (ikisi de %10 şikayet oranına sahip olsa da)
Bu ürünler 5.000 TL'de olsa size sorun yaşatabilir. Her markada ve üründe aynı şeyler yaşanabilir..
Misal "Gamepower yerine Steelseries alayım, asla sorun yaşamam" diyemezsiniz. Çünkü böyle bir şey yok.
hocam şikayet oranı kaliteyede bağlıdır

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hocam şikayet oranı kaliteyede bağlıdır

Ne kadar ararsam, o kadar çok Steelseries şikayeti buluyorum.
O zaman senin dediğine göre SteelSeries ürünleri kalitesiz mi oluyor?
1661871070885.png

Top Bottom