Gamepower vs Rampage

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar konulardan gördüğüm kadarıyla gamepowerın klavyeleri çabuk eskiyip bozuluyor gibi bir hissiyata kapıldım. Başta gamepower ogre rgb red switch almayı düşünüyordum ama stokta olmadığı için başka klavyeler araştırırken rampage kb r90 oriona denk geldim ve bu daha kaliteli ve güzel geldi. Rampage kb r90 hakkında bilgisi olan var mı? Gamepower mi yoksa rampage mi tercih etmeliyim?

Gamepower Saber kullanıyorum, fiyatına göre güzel.

Mekanik takintin yoksa g213 oneririm mekanik OLACAK ise gamepower Calypso

Bi Gamepower Saber'a da bak istersen. Bende Hydra R6 alacaktım. Saber aldım.

Rampage orion hakkında bilgisi olan yok mu hiç o da baya iyi gibi :D

Buradaki konuma bakabilirsin SABER gayet güzel, Rampage de aynı sayılır OGRE ile her özellikleri aynı birinde deri bilek desteği var biri büyük enter ve fabrikasyon Türkçe harflere sahip. Hangisini istersen al, benzer performasn verirler. İkisi de Outemu switch.

Buradaki konuma bakabilirsin SABER gayet güzel, Rampage de aynı sayılır OGRE ile her özellikleri aynı birinde deri bilek desteği var biri büyük enter ve fabrikasyon Türkçe harflere sahip. Hangisini istersen al, benzer performasn verirler. İkisi de Outemu switch.
Rampage contente switch galiba yanlış bilmiyorsam

Klavye'de Gamepower

Kulaklık'da Rampage

Mouse'da Rampage/Gamepower

Gamepower nedense bana göre Everest, Frisby gibi markaların imajını çiziyor. Sağlam bir marka mı kendileri ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,082
Üyeler
189,031
Son üye
hakel
Geri