Gamepower warlock hakkında

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Arkadaşlar bu klavyede anti ghosting özelliği falan var mıdır? su an rampage kb-r01 kullanıyorum oynadıgım oyun gereği a ve s ye basılı tutmam gerekiyor fakat 4 ve 8e basamıyorum a ile s ye basılı tutarken gamepower warlockda böyle bir sıkıntı çeker miyiz

Alma ben aldiktan bi zaman sonra bazi tuslarin isigi yanmiyordu
Butcen ne ?
İstedigin özellikler ne ?

warlock alma butceni arttir gamepower calypso al warlockda sıkıntı fln cekersin

Arkadaşlar bu klavyede anti ghosting özelliği falan var mıdır? su an rampage kb-r01 kullanıyorum oynadıgım oyun gereği a ve s ye basılı tutmam gerekiyor fakat 4 ve 8e basamıyorum a ile s ye basılı tutarken gamepower warlockda böyle bir sıkıntı çeker miyiz
Bütün tuşlarında ant ghosting var

gamepower alma bence eğer bütçen 280 300 yaparsan 300 e redragon dark avenger 280 e kumara var

Alma ben aldiktan bi zaman sonra bazi tuslarin isigi yanmiyordu
Butcen ne ?
İstedigin özellikler ne ?
bütce 2xx ama fazla tuzlu olmasın 200 tlm var su an üstünü biraz tamamlarım aradagım özellikler tuslarına kolay basılan ses cıkarmayan ve ghosting özelligi olmayan

bir sıkıntı olacağını sanmıyorum yukarıda ki sayıları kullanamıyor musunuz alşıkanlıktan ?
darkorbit oynuyorum 2 tane skill tab var orda bi skill tab numpadle kullanılıyor ve ordaki 2-3 tusu tsde kısayol olarak kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri