Neler Yeni

🔥İndirim Gamepower'dan Kablosuz Klavye! Lansmana Özel 1999₺!

florensa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Can Can
Klavyeye davar gibi yatırım yapmak doğru değil bencesi . İşi bilgisayarda olan dışında normal kullanıcı için konuşuyorum.
Hiçbir kullanıcının bilgisayarı daha iyi kullanmak için 2000 liralık klavyeye ihtiyacı yok zaten. Kullandığın kelime çok yakışmamış.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
Alınmayacak ürün değil. Bu layoutta klavye bulmak çok zor. Trde garantili hotswap bulmak imkansız. Bu fiyata alınıp iyi switch takviyesiyle bal gibi kullanılır. Knob+trimode+pudding keycaps+hotswap daha ne istiyorsunuz anlamadım.
Dipnot; game ile başlayan herhangi bir ürünü asla almayacak biriyim. O şekilde değerlendirin.

Aykut D.

80+ Gold
Hiçbir kullanıcının bilgisayarı daha iyi kullanmak için 2000 liralık klavyeye ihtiyacı yok zaten. Kullandığın kelime çok yakışmamış.
Alınan kusura bakmasın ama büyük yatırım yapmak yanlış bir olay .

shujirea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kerem
Ülkenin geldiği duruma bak insanlar GamePower’a normal bir markaymış gibi bakıyor. Eskiden bu markanin adini duyunca insanlar arkasini bakmadan kaçardı hey gidi günler hey.

Devonian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak Karahan
Sakın 2000 lira vermeyin şuna yazıktır günahtır.

Aykut D.

80+ Gold
Alınan kusura bakmasın ama büyük yatırım yapmak yanlış bir olay .
Davar gibiden kastım çok büyük yatırım yapmak . Yatırım yapana davar demek istemedim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkenin geldiği duruma bak insanlar GamePower’a normal bir markaymış gibi bakıyor. Eskiden bu markanin adini duyunca insanlar arkasini bakmadan kaçardı hey gidi günler hey.
Valla locitik kullanırdım genelde eko gamepower'a yönlendirdi ama memnunum :) .

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer

Aykut D.

80+ Gold

BabaVoss7

80+ Silver
yakında düz siyah klavye bulamayacaz sanırım.

Devonian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak Karahan
220dolarlık klavye kullanan bn 😔

Neden?
Bu fiyata daha kaliteli klavyeler bulabilir insanlar. Aliexperss'ten WhatGeek'ten vs indirim kovalamak daha mantıklı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
Baba argümanı suncam ne gerek ? :D
Rapidtriggerı oyunlarda kullanıyorum, yazı yazmayı da seviyorum. M1he'de oyun için kullandığım switchler manyetik, kalan switchler normal. Manyetik switch sesi beni tatmin etmiyo. Keycapslerde iyisini almak istediginde 40-50+usd ödüyorsun zaten.

Bu fiyata daha kaliteli klavyeler bulabilir insanlar. Aliexperss'ten WhatGeek'ten vs indirim kovalamak daha mantıklı
O konuların %95ini falan ben açtım, hiç birinin 2sene garantisi yok ve bu klavye de onlar gibi hotswap. Switchleri tatmin edici değil ama değiştirebilirsin. Rengi, knobu, layoutu çok iyi bence. Pudding keycaps seven adamı da mutlu eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--
Top Bottom