Neler Yeni

🔥İndirim Gamepower'dan Kablosuz Klavye! Lansmana Özel 1999₺!

Aykut D.

80+ Gold
Rapidtriggerı oyunlarda kullanıyorum, yazı yazmayı da seviyorum. M1he'de oyun için kullandığım switchler manyetik, kalan switchler normal. Manyetik switch sesi beni tatmin etmiyo. Keycapslerde iyisini almak istediginde 40-50+usd ödüyorsun zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O konuların %95ini falan ben açtım, hiç birinin 2sene garantisi yok ve bu klavye de onlar gibi hotswap. Switchleri tatmin edici değil ama değiştirebilirsin. Rengi, knobu, layoutu çok iyi bence. Pudding keycaps seven adamı da mutlu eder.
Zevklere laf yok . Ne diyelim güzel ekipman :) .

lebron23

80+ Bronze
Baba argümanı suncam ne gerek ? :D

Yazı yazamıyormusun :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Adam sever alır. Üzülüyorum ya milletin 1-2 önce çocuklara hediye diye alacağa dandik markalara donanım forumlarında yatırım olarak bahsediliyor. Fiyatı da 2k yani.

Bu tarz yorumlara gerek yok bence. O zaman adamın biri de çıkar senin işlemcine laf eder, ramine bu kadar "davar gibi para vermek" yanlış der.

Aykut D.

80+ Gold
Adam sever alır. Üzülüyorum ya milletin 1-2 önce çocuklara hediye diye alacağa dandik markalara donanım forumlarında yatırım olarak bahsediliyor. Fiyatı da 2k yani.

Bu tarz yorumlara gerek yok bence. O zaman adamın biri de çıkar senin işlemcine laf eder, ramine bu kadar "davar gibi para vermek" yanlış der.
Zevk meselesi . Benim şahsi görüşüm olarak doğru bulmuyorum onu kastettim .

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Anonim Ankh
Switch markası neymiş ki?

florensa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Can Can
Alınan kusura bakmasın ama büyük yatırım yapmak yanlış bir olay .
İnsanlar stres atmak için kozmetik zevklerini kullanabilir bu gayet normal. 2-3 bin lira şuanda para değil. Kimse gelip de klavyenin gecikmesine vb. bakmıyor zaten. Sesi şekli iyi mi, tatmin eder mi ona bakıyor.
Hele bu kadar gergin bir ülkede insanların yaşam alanını güzelleştirmeye çalışarak stres atması kadar doğal bir şey olamaz. Bu konunun altındakiler ilkokula giden çocuklar değil, çoğu kendi parasını kazanan veya diğer elektronik ihtiyaçlarını zaten halletmiş insanlar.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Tasarımı çok hoşuma gitti. Kablosuz bir klavyeye göre de fiyatı baya iyi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İtinayla outemu switchlerden vazgeçmeyişleri beni benden alıyor. Kalitesiz kardeşim işte kullanmayın şu şeyleri, 6 ay sonra tek tek tuşları toprağa gömmek zorunda kalıyor insanlar. PCB kalitesiz değilse switchleri değiştirip kullanılabilir.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
hocam beğeneni alıp kullanıp memnun kalanıda var kalmayanıda ama şahsen pahalı bir ürün bence
Şahsi mahsi olayı değil overpriced ürün zaten.

:mad: (kızgın surat)
LCD ekran alan keriz demek istemedim la. Bu ürüne koysalar yok satardı oooo ekran vaaar diyip alırlardı mantığıyla söyledim.

Switch markası neymiş ki?
Oitemu dur ne olacak başka

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,342
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İtinayla outemu switchlerden vazgeçmeyişleri beni benden alıyor. Kalitesiz kardeşim işte kullanmayın şu şeyleri, 6 ay sonra tek tek tuşları toprağa gömmek zorunda kalıyor insanlar. PCB kalitesiz değilse switchleri değiştirip kullanılabilir.
Outemu olduğu nerede yazıyorki?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
tasarım tırt eksikler var renkler uyumsuz kötü duruyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,312
İsim
Oğuz Oğuz

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
buna 2k? :D + gamepower 2k? yok kalsın ihtiyar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,183
Üyeler
164,628
Son üye
Tiseasx
Top Bottom