Neler Yeni

Gamermarkt dava süreci yardım

ziyaretci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan sabır
merhaba gamermarkttan 2022 yılında valorant hesabı sattım kendi açmış olduğum bir hesaptı ve üstünden 2.5 yıl geçtiği hesap için benden geri alınma durumu olup hesabı veya ücreti geri istediler hesabı ben geri almadım ama sonra hesabı otomatik kurtarma işleminden bi şekilde şifresini aldım ve hesaba girdiğimden hesabım hileden dolayı banlandığını gördüm 3 ay önce ve bunu gamermarcktta attım şimdide magdururiyeti gidermemi istiyorlar alıcının ban yedirdiği hesap için ne yapmam gerekiyor dava açtıklarını biliyorum parayı da vermek istemiyorum benim yaptıgım bir şey yok sonucta başına gelmiş olan varmı süreci anlatabilir mi parayı vermelimiyim alıcının yaptıgı bu hatayı benım mı karsılamam gerekiyor

Ekler

• ban.png
    ban.png
    700.9 KB · Hit: 53
  • ban2.png
    ban2.png
    68 KB · Hit: 49

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Mert ash
avukata danışın hocam ben de buradan hesap sattım başıma gelecek diye korkuyorum şöyle antin kuntin şeyler

ziyaretci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan sabır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
avukata danışın hocam ben de buradan hesap sattım başıma gelecek diye korkuyorum şöyle antin kuntin şeyler
bu şekilde kanıtlarım var hesap maç geçmişine bakınca da en son 3 ay önce 1 oyun atılmış ve banlanmış bu ssler işe yarar mı sizce dava olayı olursa

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,508
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gamermarkt dolandırıcı diye yüz bin kez konular açtık internette aratsanız çıkıyor hala birileri şu sayfayı kullanıyor ya hayret ediyorum.
Valorant hesabı satmak yasal değil bunu riot ağzıyla söylüyor. Dolayısıyla hesabı başta açan siz olduğunuz için bu konuda yasal kanıt sunabileceğinizi sanmam. Avukata konuşun.
Ne sattınız bilemem ama bir gün size de ulaşırlar.

ziyaretci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan sabır
Gamermarkt dolandırıcı diye yüz bin kez konular açtık internette aratsanız çıkıyor hala birileri şu sayfayı kullanıyor ya hayret ediyorum.
Valorant hesabı satmak yasal değil bunu riot ağzıyla söylüyor. Dolayısıyla hesabı başta açan siz olduğunuz için bu konuda yasal kanıt sunabileceğinizi sanmam. Avukata konuşun.

hocam geçen seneden kullanıyordum hesabı yasal kanıt nasıl sunamam onu anlamadım onlar benim aldıgıma dair nasıl kanıtlar sunacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu davadan bir şey cıkar mı basınıza geldı mı yada bu kadar konu açtınız muhtemelen nasıl sonuclanır

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,508
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
hocam geçen seneden kullanıyordum hesabı yasal kanıt nasıl sunamam onu anlamadım onlar benim aldıgıma dair nasıl kanıtlar sunacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu davadan bir şey cıkar mı basınıza geldı mı yada bu kadar konu açtınız muhtemelen nasıl sonuclanır
Ben insanlar dolandırılıyor diye uyarı amaçlı konu açtım, başıma gelmedi. Yasal kanıttan kastım Riot hesap ticaretini desteklemediğinden hesabı başkasına verdiğinizi dekontlar ile kanıtlasanız da riot desteklemez. Sade bu forumda denk geldiğim kişilerin kimisi davayı atlattı kimisininki devam etti. Her halükarda avukata başvurmanız iyi olur.

ziyaretci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
furkan sabır
Ben insanlar dolandırılıyor diye uyarı amaçlı konu açtım, başıma gelmedi. Yasal kanıttan kastım Riot hesap ticaretini desteklemediğinden hesabı başkasına verdiğinizi dekontlar ile kanıtlasanız da riot desteklemez. Sade bu forumda denk geldiğim kişilerin kimisi davayı atlattı kimisininki devam etti. Her halükarda avukata başvurmanız iyi olur.
Peki riot gamesin bilgilerine onlar ulasabilir mi o hesapta oynadıgınıza dair kanıt var diyor elimizde bu mümkün olabilir mi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,508
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Peki riot gamesin bilgilerine onlar ulasabilir mi o hesapta oynadıgınıza dair kanıt var diyor elimizde bu mümkün olabilir mi
Onu Riot'a sorman lazım o kadarını bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,684
Üyeler
160,732
Son üye
fawkes71
Top Bottom