GamerPower Magnus Nasıl?

Madness

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,429
180TL ye Magnus nasıl? Bu fiyata daha iyisi var mı?

JD710 ondan daha iyi, Cuma indirimlerinde indirime girerse 150-175 TL arasından satılır.
bir şey daha soracağım şu linkini aşağıya bıraktığım setteki kulaklığı kullanıyorum jd 710'a geçsem ne kadar fark olur ?

bir şey daha soracağım şu linkini aşağıya bıraktığım setteki kulaklığı kullanıyorum jd 710'a geçsem ne kadar fark olur ?
En başta rahatlık açısından derin bir oh çekersin.
Kullandığın kulaklığın mikrofon kalitesini bilmiyorum ama o seviyedeki Rampage kulaklıkların mikrofonlarını biliyorum.
JD 710 mikrofon olarak ya iyidir, ya da denk performans verir. JD710 alınca, Rampage'in mikrofonu daha iyiydi demezsin.
Gamepower ile James Donkey kulaklıkların yazılımları birbirinin aynısı gibi. Yazılım üzerinden ekolayzer ayarın yapınca JD 710'dan çok güzel ses alırsın.
Yani özetle;
JD710'un sana eksiği olmaz fazlası olur.

En başta rahatlık açısından derin bir oh çekersin.
Kullandığın kulaklığın mikrofon kalitesini bilmiyorum ama o seviyedeki Rampage kulaklıkların mikrofonlarını biliyorum.
JD 710 mikrofon olarak ya iyidir, ya da denk performans verir. JD710 alınca, Rampage'in mikrofonu daha iyiydi demezsin.
Gamepower ile James Donkey kulaklıkların yazılımları birbirinin aynısı gibi. Yazılım üzerinden ekolayzer ayarın yapınca JD 710'dan çok güzel ses alırsın.
Mikrofonu, sesi aslında beni tatmin ediyor ama 1-2 saat taktıktan sonra kulaklığı çıkardığımda kulağımı parçalamak istiyorum o derece acıtıyor

Mikrofonu, sesi aslında beni tatmin ediyor ama 1-2 saat taktıktan sonra kulaklığı çıkardığımda kulağımı parçalamak istiyorum o derece acıtıyor
Cuma indirimlerine bak, Cuma gününe kadar da parana ekleme yapabiliyorsan yapmaya çalış.
Bakarsın çok daha iyisi indirime girer,onu alırsın
Corsair HS35 259 liraydı geçen hafta
Screenshot_55.webp

James Donkey 710 kovala veya bu cuma gempowerın veya jd nin diğer oyuncu kulakları bütçene uygun halde indirime girerse önrek diğer gampower ve jd modelliri ondan alırsın

HS35 indirimi bekle. Bunlara değmez HS35 250tl cibarin duserse.

Geri