Çözüldü✓ Gamesir g7pro vs g7pro wuchang edition

Reaksiyon skoru
55
Yakın zamanda bir gamepad arayışı içerisisinde olduğumu belirten bir konu açmıştım ve premium bir ürün arayışı içerisinde olduğumu belirtmiştim.
Bunun sonucundada forumdan bir arkadaşın önerisi üzerine 6000 liraya GameSir G7 Pro satın aldım. Ürün yarın teslim edilecek fakat bugün webde gezerken bu konsolun wuchang edition modelinin xbox konsollarındada wireless özelliğe sahip olduğunu gördüm. Bu model amazonda aldğım ürüne kıyasla yalnızca 500 liralık bir fiyat farkına sahip. Şu anda bir konsol sahibi değilim fakat almışken sizce iade süreçleri ve ekstra 500 türk lirası bir ücret ödeyerek gamesir g7 wuchang edition almak mantıklı mı? Konu hakkında yeterince bilgiye sahip değilim. İlk defa gamepad deneyeceğim.

Son düzenleme:
yakın zamanda bir gamepad arayışı içerisisinde olduğumu belirten bir konu açmıştım ve premium bir ürün arayışı içerisinde olduğumu belirtmiştim bunun sonucundada forumdan bir arkadaşın önerisi üzerine 6000 liraya GameSir G7 Pro satın aldım ürün yarın teslim edilecek fakat bugün webde gezerken bu konsolun wuhang editionunun xbox konsollarındada wireless özelliğe sahip olduğunu gördüm ve ürün g7 ye kıyasla 500 liralık bir fiyat farkına fakat amazonda globaldakinin aksine bu kontrolcünün xbox konsolunda wireless özelliğine sahip olduğu belirtilmemiş sadece global gamesir sitesinde belirtiliyor şu anda bir xbox konsoluna sahip değilim sizce bu aradaki fiyat farkı ve iade süreciyle uğraşıp g7 pro wuhang edition almak mantıklı mı ilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
okuyup yardım etmek istedim ama 10 sayfa cümlede tek nokta ve virgül yok, anlayamadım. sen klavye ve mouse ile oyna reis boşver kolu.

okuyup yardım etmek istedim ama 10 sayfa cümlede tek nokta ve virgül yok, anlayamadım. sen klavye ve mouse ile oyna reis boşver kolu.
anlaşılmada zorluk yaşanıyorsa metini düzelteyim hocam. ayrıca deneyimlemek istediğim ve bilmediğim bir konu olduğu için sormak istedim. iyi forumlar.

yakın zamanda bir gamepad arayışı içerisisinde olduğumu belirten bir konu açmıştım ve premium bir ürün arayışı içerisinde olduğumu belirtmiştim bunun sonucundada forumdan bir arkadaşın önerisi üzerine 6000 liraya GameSir G7 Pro satın aldım ürün yarın teslim edilecek fakat bugün webde gezerken bu konsolun wuhang editionunun xbox konsollarındada wireless özelliğe sahip olduğunu gördüm ve ürün g7 ye kıyasla 500 liralık bir fiyat farkına fakat amazonda globaldakinin aksine bu kontrolcünün xbox konsolunda wireless özelliğine sahip olduğu belirtilmemiş sadece global gamesir sitesinde belirtiliyor şu anda bir xbox konsoluna sahip değilim sizce bu aradaki fiyat farkı ve iade süreciyle uğraşıp g7 pro wuhang edition almak mantıklı mı ilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Wuchang edition olmasının tek farkı dış görseli iç mekanizmalar aynı iade etmene gerek yok.

anlaşılmada zorluk yaşanıyorsa metini düzelteyim hocam. ayrıca deneyimlemek istediğim ve bilmediğim bir konu olduğu için sormak istedim. iyi forumlar.

bu kol baya tavsiye edilen ve 4 yıldız üzeri alan bir kol, iade etmene gerek yok.
Arkadaşın dediği gibi Wuhan modeli aynı ürün, sadece özel tasarımı var. İade edip uğraşmanın mantığı yok bence. sadece wuhang modelinin görüntüsünü çok beğendiysen aklın kalacaksa iade edebilirsin.

Evet wuchang ve ZZZ versiyonu xboxa da kablosuz bağlanabiliyor, web sitelerinde bunu özellikle belirttiklerini göremeseniz bile... Xboxda oynayacaksanız bu iki sürümden birini almanızı öneririm. Pcde oynayacaksanız orijinal ile wuchang versiyonu arasında pek fark yok, ZZZ sürümü iyileştirilmiş dpad ve tetikler ile geliyor ancak kutu içeriği geniş olduğundan fiyatı pahalı

Wuchang edition olmasının tek farkı dış görseli iç mekanizmalar aynı iade etmene gerek yok.
Gamesir global sitesi ve amazon tr satıcılı ürünün ikisindede belirtildiği üzere bu sürümdeki kontrolcünün g7 proya kıyasla xbox konsollarında wireless özelliğe sahip olduğu belirtilmiş. Şu anda bir konsola sahip değilim fakat almışken değiştirmek sizce mantıklı mı fikir almak istiyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kol baya tavsiye edilen ve 4 yıldız üzeri alan bir kol, iade etmene gerek yok.
Arkadaşın dediği gibi Wuhan modeli aynı ürün, sadece özel tasarımı var. İade edip uğraşmanın mantığı yok bence. sadece wuhang modelinin görüntüsünü çok beğendiysen aklın kalacaksa iade edebilirsin.
Öneriniz için teşekkürler. Aldığım kol yani gamesir g7 pro yarın elime ulaşacak. Dış görünüşden yana aklımda kalacak kadar abartılı güzel olduğunu düşünmüyorum. Bunun aksine ilerde bir xbox konsoluna sahip olursam wireless için şimdiden hazır olmalı mıyım diye düşünüyorum. Yakın zamanda bir konsol alma niyetim yok fakat bu durum yinede düşündürdü açıkcası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet wuchang ve ZZZ versiyonu xboxa da kablosuz bağlanabiliyor, web sitelerinde bunu özellikle belirttiklerini göremeseniz bile... Xboxda oynayacaksanız bu iki sürümden birini almanızı öneririm. Pcde oynayacaksanız orijinal ile wuchang versiyonu arasında pek fark yok, ZZZ sürümü iyileştirilmiş dpad ve tetikler ile geliyor ancak kutu içeriği geniş olduğundan fiyatı pahalı
Anladım hocam yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. Şu anda bir konsola sahip değilim ve yakın gelecek içinde düşünmüyorum. Yapılan önerileri göz önünde bulundurarak iade ile uğraşmalık bir durum yok gibi gözüküyor. Herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7