Yardım GameSir Nova 2 Lite alınır mı?

Scheriff

80+
Reaksiyon skoru
59
Hall Effecte sahip olan bir gamepad arayışına giriştim. Gamesir'ün çok fazla önerildiğini gördüm. GameSir Nova 2 Lite'ın arka Trigger tuşlarını ayarlayabiliyor olmamız ve hall effectli olması ilgimi çekti. Alanlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Bende aynı durumdayım +++++++

Hall Effecte sahip olan bir gamepad arayışına giriştim. Gamesir'ün çok fazla önerildiğini gördüm. GameSir Nova 2 Lite'ın arka Trigger tuşlarını ayarlayabiliyor olmamız ve hall effectli olması ilgimi çekti. Alanlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Nova 2 lite alınır güzel kol ama giriş seviyesi. Bütçen çıkarsa gamesir supernovaya yönelebilirsin. Tam bütçe belirtirsen de yardımcı olurum.
1744108849847.webp

Kol tapinagim var, istedigini sorabilirsin.

Bugün Gamesir Supernova aldım. Çok beğendim. Tüm tuşları Xbox dan daha kaliteli ve sessiz. Senin dediğin de öyledir sanırım.

Alınır

SuperNova'nın Nova 2 Lite'a göre farklılıkları neler? gördüğüm kadarıyla şarj istasyonu var.
Şarjı daha iyi gidiyor, yazılımı var, şarj istasyonu var, tmr var hall effectten daha iyi.

Tmr yok, supernova da hall effect. Yazılım ikisinde de ortak. Aralarında fark olarak nova 2 lite mekanik dpad ve bunperlara sahipken supernovada bunlar da membran, supernova şarj istasyonuna sahipken nova 2 lite şarj standına sahip. Supernovada ön yüz plakası ve abxy butonlarının yeri değişebiliyorken nova 2 lite'da bunlar yok.
Şarjı daha iyi gidiyor, yazılımı var, şarj istasyonu var, tmr var hall effectten daha iyi.

Tmr yok, supernova da hall effect. Yazılım ikisinde de ortak. Aralarında fark olarak nova 2 lite mekanik dpad ve bunperlara sahipken supernovada bunlar da membran, supernova şarj istasyonuna sahipken nova 2 lite şarj standına sahip. Supernovada ön yüz plakası ve abxy butonlarının yeri değişebiliyorken nova 2 lite'da bunlar yok.
Pardon hall effectmiş mb.

Peki Gamesirin kendi sitesinden alsak yurt dışından mı geliyor Gamesir Süper Nova 49,99$ ek vergi kargo vs kaça gelir bana

şarj standı içinde çıkmıyor ekstra alman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki Gamesirin kendi sitesinden alsak yurt dışından mı geliyor Gamesir Süper Nova 49,99$ ek vergi kargo vs kaça gelir bana
gizala satıcısından alabilirsin yetkili TR satıcısı gümrük riskine girmeye 400 TL için değmez bence ama şansını denemek sana kalmış

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPMGDZLZ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

Hocam bu kol dimi amazonda 2541tl peşin fiyatına 3 taksit yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 2 lite alınır güzel kol ama giriş seviyesi. Bütçen çıkarsa gamesir supernovaya yönelebilirsin. Tam bütçe belirtirsen de yardımcı olurum.
Alıntıyı görüntüle
Kol tapinagim var, istedigini sorabilirsin.
Hocam gamesir super nova attığım linkte amazonda yani 2541 TL dediğin kol o mu fiyatı iyi midir yoksa başka yerden mi almak mantıklı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,038
Üyeler
183,050
Son üye
ahmetabic
Geri