❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Beyler aldığım indirimli fiyat olan 14.99 üzerinden vergilenecek diyor ama ne kadar geçerli olur orası muamma

Ekler

• 1000018004.webp
    1000018004.webp
    55.1 KB · Hit: 55
noluyo beler patladik mi 4px li ilen basliyo takip kodu vergi cok mu cikiyo fiyati kadar ciksa yine iyi
Vergi cikmaz cikmayacak diyenlere inanmayin dedim kac kere hep beni linclediler ve suan patladilar evet

Ürünü iptal ettim, ne zamana düşer bana iadesi bilgisi olan var mı?

9 dolar vergi çıkacak gibi gözüküyor
Muhtemelen üstünde yazan fiyattan değil kendilerinin bi şekilde belirlediği fiyattan vergi kesilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gecmis olsun

konu sahibi arkadasin suçu baya bi uyarabilirdin
Çocuğu neden hedef gösteriyorsun, sende ajazz mouse indirimi paylaştın ben vergi ddu olarak gönderiyorlar vergisi çıkacak dedim sende yok yok biz hallederiz farklı firma ile yollatırız dedin sonra insanlara vergi çıktı. O zaman sende suçlusun. Ben uyardım da kimseye böyle net konuşma bak suçlusu sen olursun diye.

Vergi cikmaz cikmayacak diyenlere inanmayin dedim kac kere hep beni linclediler ve suan patladilar evet
Bende defalarca söyledim aynı firma kargoyu ddu yollarsa vergi çıkar ddp yollarsa çıkmaz dedim ama kargo firması ismine bakarak genelleme yapıp bununla gelenlere çıkmaz vs diyip ti ye aldılar. Bırak boşver ben onlarca kişiyi uyardım bir sürü konuda gidip yine işlerine gelene inanıp aldılar. Yapacak bir şey yok.

Muhtemelen üstünde yazan fiyattan değil kendilerinin bi şekilde belirlediği fiyattan vergi kesilir.

Çocuğu neden hedef gösteriyorsun, sende ajazz mouse indirimi paylaştın ben vergi ddu olarak gönderiyorlar vergisi çıkacak dedim sende yok yok biz hallederiz farklı firma ile yollatırız dedin sonra insanlara vergi çıktı. O zaman sende suçlusun. Ben uyardım da kimseye böyle net konuşma bak suçlusu sen olursun diye.

Bende defalarca söyledim aynı firma kargoyu ddu yollarsa vergi çıkar ddp yollarsa çıkmaz dedim ama kargo firması ismine bakarak genelleme yapıp bununla gelenlere çıkmaz vs diyip ti ye aldılar. Bırak boşver ben onlarca kişiyi uyardım bir sürü konuda gidip yine işlerine gelene inanıp aldılar. Yapacak bir şey yok.
Umarım az kesmişlerdir faturayı :D

Umarım az kesmişlerdir faturayı :D
Faturaya bakmıyorlar vergi memuru kendisi fiyat belirleme yetkisine sahip Allah bilir nereyi baz alıp ona göre vergi kesecek. Bazı insanlarda abartıyor hediye olarak yollamaya çalışan var 1 dolar gösterten var. Zorla kaşınıyorlar.

Öyle olmuyor o işler gümrük memuru kafasına göre hesaplıyor 13 dolardan hesaplanmasını boşuna beklemeyin minmum indirimsiz fiyattan hesaplanır.

Satıcı fiyat beyanı yaptıysa ve bunu açıkça belirttiyse kafasına göre hesaplama diye bir şey yok. Beyan edilen fiyat üzerinden yüzde 60 hesaplanır, ona gümrük sunum ücreti ve damga vergisi eklenir.

Satıcı fiyat beyanı yaptıysa ve bunu açıkça belirttiyse kafasına göre hesaplama diye bir şey yok. Beyan edilen fiyat üzerinden yüzde 60 hesaplanır, ona gümrük sunum ücreti ve damga vergisi eklenir.
gümrük vergileri yüzde kaç? %60'a ek olarak

türkiyede kurallar çiğnenmek içindir

gümrük vergileri yüzde kaç? %60'a ek olarak
%60 gümrük zaten. kişisel kullanım olarak değerlendirirlerse %20 almaları gerek normalde, olması gereken o. birde 15 20tl damga vergisi var.

Öyle bir kafasına göre kesiyor ki anlatamam, vergi memurunun fiyatı düşük görülen ürünlerin fiyatını kendi belirleyip ona göre vergi kesme yetkisi var. Teslim almadan istediğin kadar Şikayet Et 800 kestiyse 100 tl indirim yapıp geri yolluyorlar. Yoksa herkes dediğin gibi ithalat yapardı. Ürün değeri belirleyen memurlar var gümrüklerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,388
Üyeler
188,928
Son üye
AliBeyRS
Geri