Çözüldü✓ Gametech PSU 1000W Satın aldım

Volta

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar Merhaba, Gametech 1000W +80 Gold sertifikalı PSU satın aldım. bildiğiniz gibi, çoğu marka PSU’ları OEM üreticilerden temin edip kendi markalarını üzerinde basıyorlar ve ekran kartım rx 7900xt ile çok memnun kaldım işlemcim 9800x3D Gametech markasına pek sıcak bakılmıyor TR'de fakat ben çok memnun kaldım bunu sadece aklında soru olanlar için konu açıp söylemek istedim.

Arkadaşlar Merhaba, Gametech 1000W +80 Gold sertifikalı PSU satın aldım. bildiğiniz gibi, çoğu marka PSU’ları OEM üreticilerden temin edip kendi markalarını üzerinde basıyorlar ve ekran kartım rx 7900xt ile çok memnun kaldım işlemcim 9800x3D Gametech markasına pek sıcak bakılmıyor TR'de fakat ben çok memnun kaldım bunu sadece aklında soru olanlar için konu açıp söylemek istedim.
@yusuf7878

şimdi çıkar biri c4, reaktör psu almışsındır der :)
psu içini açmadan da nasıl kaliteli olduğunun kanaatine vardınız, onu da ayrı merak ettim.

daha öncesinde raijintek psu kullanıyodum çok övünülmeye başlamıştı TR'de fakat bir an bozuldu nedense start veremedi pc'ye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi çıkar biri c4, reaktör psu almışsındır der :)
psu içini açmadan da nasıl kaliteli olduğunun kanaatine vardınız, onu da ayrı merak ettim.
Hocam öyle c4 yazanları pek nedense umursamıyorum zamanında corsair psu alıp bozulanı da gördüm forumlarda ama çok bilindik markaları nedense çok övüyolar küçük markalara c4 diyolar asıl olan içi önemlidir :D Oyunlarda her hangi voltaj dalgalanması göremedim sabit bir Voltaj ile PSU güç veriyor. Test ettiğim zamanlar 5-10 dakikalık stabil sonuçlar alıyorum.

daha öncesinde raijintek psu kullanıyodum çok övünülmeye başlamıştı TR'de fakat bir an bozuldu nedense start veremedi pc'ye.
Hangi model? Marka önemli değil hiçbir üründe modele bakacaksınız. Garantisi varsa değiştirirler.

Garantisi devam ediyor mu diye nereden bakabilirim hocam ? 20 Nisanda almışım 2024 yılında.
içi açılmadıysa veya garantinin gitmesine sebep olan o sticker söküldüyse garanti dışı kalır aksi takdirde 2 yıl garantisi vardır

ne diyelim hayırlı olsun kaça aldın

OEM üreticisini ve modelini bilmeden bu kanıya nasıl vardınız? Belki powerboost warrior modeli gibidir bilemem ama bu şekilde bunları söylemeniz doğru değil.

Bu arada şu kısmı bildiğiniz raijintek'den çalmışlar. Birebir aynı neredeyse.

1758299699902.webp

1758299712384.webp

Arka fotoğrafı bile değiştirmemişler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,297
Üyeler
186,321
Son üye