Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Kaç günde kargoya veriliyor?
Hangi kargo firması ile geliyor?
Hangi kargo firması ile geliyor?
Oh...Kargo firmasini hatirlamiyorum cuma siparis ettim gaming gecesinden sali 3te elimdeydi gayet yeterli bir zaman bence
Hangi klavyeyi aldınBana jetizz (sanrım kendisi arasa bağlı) kargo firması üzerinden gönderildi klavyenin kutusu biraz ezilmişte olsa üründe bir sıkıntı yoktu cuma aldım salı elime geçti erken saatlerde.
Aras bana kargoyu getirmiyor.Bana jetizz (sanrım kendisi arasa bağlı) kargo firması üzerinden gönderildi klavyenin kutusu biraz ezilmişte olsa üründe bir sıkıntı yoktu cuma aldım salı elime geçti erken saatlerde.
Gamepower katana almıştım.Hangi klavyeyi aldın
Blue switchmi?Gamepower katana almıştım.
EvetBlue switchmi?
Nasıl sesi falan bayıyormu ben saber Red aldım sesi az ama yerinde mekanik klavye kullandığın belli ama ses olarak kaliteli membran gibi
ras getirmiyor bana.Jetizz/aras.
Luna aldım 5 gün sonra geldi.
Bana arasla geldi. Değişmiş de olabilir.A
ras getirmiyor bana.
Satın aldığınız ürün / ürünler anlaşmalı kargo şirketimiz Yurtiçi Kargo tarafından garanti belgesi ve faturasıyla birlikte teslim edilecektir. Ürünü teslim alırken Kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. gibi durumla karşılaşırsanız teslim alacağınız kargo yetkilisinin önünde açıp kontrol ediniz. Eğer ürün yanlış veya taşıma sonucu herhangi bir zarar görmüş ise kargo yetkilisine tutanak tutturup ürünü teslim almayınız ve geri göndermeniz gerekmektedir. Eğer ürünü kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. darbeli ürünleri teslim alırsanız kargo görevini yerine getirmiş olur ve iadesi mümkün olmamaktadır. Siparişi verilen tüm ürünlerin mutlaka kargo görevlisi yanında kontrol ederek kutuyu açmaları gerekmektedir. Aksi durumda kargo görevlisine tutanak tutturup ürünü kesinlikle teslim almayınız.