Neler Yeni

Gaming Gecesi Hk.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kaç günde kargoya veriliyor?
Hangi kargo firması ile geliyor?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nbd115

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Kaçmaz
Bana jetizz (sanrım kendisi arasa bağlı) kargo firması üzerinden gönderildi klavyenin kutusu biraz ezilmişte olsa üründe bir sıkıntı yoktu cuma aldım salı elime geçti erken saatlerde.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Bana jetizz (sanrım kendisi arasa bağlı) kargo firması üzerinden gönderildi klavyenin kutusu biraz ezilmişte olsa üründe bir sıkıntı yoktu cuma aldım salı elime geçti erken saatlerde.
Hangi klavyeyi aldın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aras bana kargoyu getirmiyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Jetizz/aras.
Luna aldım 5 gün sonra geldi.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
A
Jetizz/aras.
Luna aldım 5 gün sonra geldi.
ras getirmiyor bana.

Satın aldığınız ürün / ürünler anlaşmalı kargo şirketimiz Yurtiçi Kargo tarafından garanti belgesi ve faturasıyla birlikte teslim edilecektir. Ürünü teslim alırken Kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. gibi durumla karşılaşırsanız teslim alacağınız kargo yetkilisinin önünde açıp kontrol ediniz. Eğer ürün yanlış veya taşıma sonucu herhangi bir zarar görmüş ise kargo yetkilisine tutanak tutturup ürünü teslim almayınız ve geri göndermeniz gerekmektedir. Eğer ürünü kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. darbeli ürünleri teslim alırsanız kargo görevini yerine getirmiş olur ve iadesi mümkün olmamaktadır. Siparişi verilen tüm ürünlerin mutlaka kargo görevlisi yanında kontrol ederek kutuyu açmaları gerekmektedir. Aksi durumda kargo görevlisine tutanak tutturup ürünü kesinlikle teslim almayınız.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
A

ras getirmiyor bana.

Satın aldığınız ürün / ürünler anlaşmalı kargo şirketimiz Yurtiçi Kargo tarafından garanti belgesi ve faturasıyla birlikte teslim edilecektir. Ürünü teslim alırken Kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. gibi durumla karşılaşırsanız teslim alacağınız kargo yetkilisinin önünde açıp kontrol ediniz. Eğer ürün yanlış veya taşıma sonucu herhangi bir zarar görmüş ise kargo yetkilisine tutanak tutturup ürünü teslim almayınız ve geri göndermeniz gerekmektedir. Eğer ürünü kırık, ambalajı zarar görmüş, darbe vb.. darbeli ürünleri teslim alırsanız kargo görevini yerine getirmiş olur ve iadesi mümkün olmamaktadır. Siparişi verilen tüm ürünlerin mutlaka kargo görevlisi yanında kontrol ederek kutuyu açmaları gerekmektedir. Aksi durumda kargo görevlisine tutanak tutturup ürünü kesinlikle teslim almayınız.
Bana arasla geldi. Değişmiş de olabilir.

Top Bottom