achardir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 293
kendin kuramaz mısın hazır sistem alma bence kasayla soğutucu gereksiz pagalı gibi gözüküyorhocam sizce alınır mı yoksa pas mı geçiyim bu sistemi
Alıntıyı görüntüle
kendin kuramaz mısın hazır sistem alma bence kasayla soğutucu gereksiz pagalı gibi gözüküyorhocam sizce alınır mı yoksa pas mı geçiyim bu sistemi
Alıntıyı görüntüle
Aynen bunu al geç en uygunu bu.iymidir 5 bine kadar bu alınıyorsa alayım
Laptopta kullanacağım. Diğer emsallerine göre daha düşük sıcaklıklarda çalıştığı için cezbetti hocam ondan sordum.sadece depolama içinse alınır why not hocam. DRAM yok ama windows kurma içine fiyatı uygun gibi, ama şöyle de bir şey var sadece doplama için kullanacaksan daha ucuzlarıda var. 3k vermeye ne gerek var
O bütçede enermax dışında başka model yok zaten. 850W istersen:psu enermax 6k civarı. kasayı da 4-5 k ya almayı düşünüyorum hocam. Öneriniz var mı 4 -5 k ya
alınır o zaman. soğukluğu konusunda bilgim yok araştırdıysan fiyat olarak iyi bromLaptopta kullanacağım. Diğer emsallerine göre daha düşük sıcaklıklarda çalıştığı için cezbetti hocam ondan sordum.
7800 dü ama zam getirmişler.7800 e de pckolikte var. Bende düşünüyorum ikinci elde zaten bu fiyatta.
Cansın teşekkürleralınır o zaman. soğukluğu konusunda bilgim yok araştırdıysan fiyat olarak iyi brom
O zaman alalım bunu.7800 dü ama zam getirmişler.
INTEL CORE I5 14600K 3.5GHZ 20MB önbellek 14 çekirdek LGA1700 10nm tray işlemci
CM8071504821015 - INTEL CORE I5 14600K 3.5GHZ 20MB önbellek 14 çekirdek LGA1700 10nm tray işlemcipckolik.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steelseries artics nova 5 e bak daha iyi (şahsi fikrim)
Teşekkür ederim hocam önerin için. İnceleyip anakarta, PSU'ya ölçü olarak uygunsa direkt alırım