Neler Yeni

Gaming Gecesi'nden Aldığım Ürüne Değişim İsteyebilir miyim?

Tolgax güneş

80+ Bronze
Bütçe
1500
Arkadaşlar gaming gecesinde verilen ürünler iade edilmiş ürünler monitör alsam sonra iade etsem desem bana sıfırını verin verirler mi ? İade kabul olurmu ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam beynim durdu.
neden iade talebinde bulunuyorsunuz sorun nedir bu nasıl bir yazı hocam.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar gaming gecesinde verilen ürünler iade edilmiş ürünler monitör alsam sonra iade etsem desem bana sıfırını verin verirler mi ? İade kabul olurmu ?
İade hakkı internetten aldığın tüm ürünlerde geçerli diye biliyorum 14 gün içersinde eğer aldığın gibiyse iade tüm sitelerde var.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
öyle bir şey yapıcaklarını salmam paranı verirler büyük ihtimal ama yenisini vermezler bence

Tolgax güneş

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam beynim durdu.
neden iade talebinde bulunuyorsunuz sorun nedir bu nasıl bir yazı hocam.
Hocam gaming gecesi satın aldığın ürün önceden başkasının iade edilmiş ürünü bende bunu kabul etmiyorum ve iade edip yeni sıfırını almak istiyorum bu mümkünmü

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam gaming gecesi satın aldığın ürün önceden başkasının iade edilmiş ürünü bende bunu kabul etmiyorum ve iade edip yeni sıfırını almak istiyorum bu mümkünmü
başkasının iade ettiği bir ürünü aldığınızdan emin misiniz kanıtı olması gerekir aşırı saçma ikinci el ürün satmaya giriyor
ve evet hakkınız olan sıfır ürün kullanmak size geri sıfır ürün verirler mi bilmiyorum ama talep oluşturun derim

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
En kötü iade alırsın. Ama düşündüğün gibi aynı fiyattan sıfırını temin etmezler o düşünceyi aklından çıkart. Hani belki distribütör insafı ile olabilir ama düşük bir ihtimal

Tolgax güneş

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En kötü iade alırsın. Ama düşündüğün gibi aynı fiyattan sıfırını temin etmezler o düşünceyi aklından çıkart. Hani belki distribütör insafı ile olabilir ama düşük bir ihtima

başkasının iade ettiği bir ürünü aldığınızdan emin misiniz kanıtı olması gerekir aşırı saçma ikinci el ürün satmaya giriyor
ve evet hakkınız olan sıfır ürün kullanmak size geri sıfır ürün verirler mi bilmiyorum ama talep oluşturun derim
Arkadaşım kulakık aldı ve jelatinleri sökülmüştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle hocam.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bunu nerden çıkardın komplo teorisyen.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaşlar gerçekten iade ürünler mi ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap