Benım anlamadıgım sen kredi kartı ile taksitlemi aldın yoksa tek çekimmi.az para değilki 6200 suanda ödeycek durumumuz yok taksitle alcaktık
knk firma güvenilir karışıklık olmuş olabilir firmayla tekrar iletişime geçmeni tavsiye ederimBeyler tam 1 hafta önce gaming gen den bir pc aldım ve ertesi gün iptal ettim yaklasık pc nin fiyatı 6200 TL di kredi kartından aldım telefon aradım bir siparişim var ve onu iptal etmek istediğimi belirttim ve onlar iptal ettiler yalnız e postama hic bir bilgi gelmedi 1 hafta içinde yatar dedi bankaya göre değişiklik gösterebilir dedi 1 hafta gecti tekrar ardım biz iptal ettik dediler ama hic bir kanıt göstermediler bankayı arayın dediler bankayı aradık suanda beklemede olan hic bir iade yok dediler ben napcamı sardım bu gün arıyorum acmıyolar 20 ocak günü banka parayı istiyor ne para var nede oratada pc napcam arkadaşlar ben babamında haberi yok bana yardım edin nasıl şikayet edebilirim lütfen
işte onlar hakkında bilgim olsa 8 gün sonra bankaya para ödemek zorunda kalmak istemiyorumİyi bari ailenin haberi varmış birdaha ara nasıl olsa o para kesildi kart dokümanları çıkar illa ki alırsın parayı.
işte buna la casa de papel derim.Yo yaptimki sonrada annem aldı onu diyip annemle işbirliği yaptim
taksitle alcaktım yanlışlıkla tek cekim aldım zaten param gelsin asla bu siteden birşeylar almıycamBenım anlamadıgım sen kredi kartı ile taksitlemi aldın yoksa tek çekimmi.
sonrada 3-4 taksit yapılıyor diye biliyorum +100 tl kesio ama banka.az para değilki 6200 suanda ödeycek durumumuz yok taksitle alcaktık
acmıyorlar işte sıkıntı ordaknk firma güvenilir karışıklık olmuş olabilir firmayla tekrar iletişime geçmeni tavsiye ederim
ortada pc yok niye ödeyimki parayı hakkımı arıycam sonuna kadarsonrada 3-4 taksit yapılıyor diye biliyorum +100 TL kesio ama banka.
Şiparisi iptal etmisin adam babanın oğlu değil ya bedavaya pc mi vericek iptal etmeseydin 3-4 taksit yapabiliyodun dedim orda.ortada pc yok niye ödeyimki parayı hakkımı arıycam sonuna kadar
bende gaming gen den pc toplamayı düşünüyordum iptal etme durumu yok pc yi göndersinler yeter de şimdi içime kurt düştüacmıyorlar işte sıkıntı orda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortada pc yok niye ödeyimki parayı hakkımı arıycam sonuna kadar
işte iptal ettim ama ortada para yok 1 haftadır az para değilkis
Şiparisi iptal etmisin adam babanın oğlu değil ya bedavaya pc mi vericek iptal etmeseydin 3-4 taksit yapabiliyodun dedim orda.
hangi bankaya iade istedin bir de 3-4 gün daha bekle sonra tüketici hakem heyetine başvur elinde aldına dair belge var mı ?işte iptal ettim ama ortada para yok 1 haftadır az para değilki