Swers08
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 180
- İsim
- Orhan Yılmaz
Gaming gen den m3 tuf 3 ürünü ve tuf k3 mekanik klavyeyi indirimden satın aldım mouse elime ulaştı açtım kutuyu ürün büyük geldi bana elim 16 cm beğenmedim ve iade etmek isteğimi canlı bağlantıdaki arkadaşa yazdım yok efendim siz kutuyu açtınızmı ona göre bilgilendirme yapalım size denildi açtım kullanmadım kapattım dedim ki öylede oldu açtım baktım kapadım geri toplam hepsi 2 saat sürmezdi bana söylenen şey hijyen ürünü ambalajı açıldı satılabilirliği bozulduğu için bozuk değilse iade alamıyoruz yahu iyide ekran kartı alıyoruz dokunmuyormuyuz yada monitör nedir bu iç çamaşırımı afedersiniz ne alaka arkadaş ya o zaman iade yapmıyoruz kardeşim biz perekende amotör satıcıyız Diye not düşeceksin ürünlere rezalet arkadaşlar almayın aldırmayın gidin ne bileyim satıcısı hepsi burada olan amazon olan iadede temsilci desteğinde sorun yaşamayacağınız sitelere yönelin klavye daha elime ulaşmadı bu ürünü 600 tl ye aldım ben elime geçti ve beğenmedim iade edemiyorum niye hijyen ürünü geç bu ayakları aynı ay içinde mediamarktan ürün aldım klavye açtım 1 hafta sonra alışamadım iade ettim aynı gün yattı param inventus dan bir ürün iade ettim aynı şekilde bunlar hikaye anlatıyor .Dikkat edin klavyeyi elime almadan direk iade edeceğim ilk ve son alışverişimdi bu saçma siteden .