Yardım Gaming.gen iademi yapmıyor

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
önceki hafta kargo sürecinde olan monitörü gelmeden iade ettim ama 1 hafta geçti hala kargo sürecinde görünüyor, arıyorum 14 iş gününde para iadesi olacak diyorlar, bukara zor olan ne? 80 milyon insana iade mi yapıyorsunuz da bukadar uzuyor işlem?
IMG_1126.webp
IMG_1127.webp

Tamamen gaming gen tr nin işi yokuşa sürmesiyle alakalı beni de bekletmişlerdi. Yıl olmuş 2025 adamların sitesinde iptal butonu yok arayıp iptal ediyorsun süreci takip edebileceğin bir sayfaları da yok uzak durulması gereken bir firma.

Neden iade etsinki ver mahkemeye 1 sene sürer en az. Dolar zaten o zamana 100 tl olur adamlar kar bile eder burası Türkiye

eh yani bekle diyorlarsa yapcak bişi yok

monitör aldım da dell model sonradan farklı bir model beğendim onu alıcam indirimdeydi o indirim bile bitti
Hocam bende dün monitör almıştım bugün iptal edildi fakat halem param gelmedi 3-7 gün iş günü içinde paranız gelir dediler inş bende bu kadar beklemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör aldım da dell model sonradan farklı bir model beğendim onu alıcam indirimdeydi o indirim bile bitti
https://www.gaming.gen.tr/urun/7697...-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ aldığın monitör bu muydu ben bunu alcam hocam şimdi

Geri